ΑΕΚ: Η «must-win» έξοδος στο Αγρίνιο πριν τη διακοπή

ΑΕΚ: Η «must-win» έξοδος στο Αγρίνιο πριν τη διακοπή

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η «must-win» έξοδος στο Αγρίνιο πριν τη διακοπή

bet365

Η ΑΕΚ πηγαίνει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό με το τρίποντο να έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία τόσο για βαθμολογικούς λόγους φυσικά, όσο και για την απαραίτητη ηρεμία πριν τη διακοπή. Τα πλάνα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η κακή εμφάνιση και η ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο «crash test» της σεζόν δίνουν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (3/10 - 16:00) τον χαρακτήρα του «must win» για την Ένωση. Η διαφορά από την κορυφή είναι στους τρεις βαθμούς και πριν τη διακοπή η ΑΕΚ πρέπει απαραίτητα να περάσει με το διπλό από το Αγρίνιο έχοντας αφήσει βαθμούς ήδη σε Ηράκλειο και Τούμπα στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια της ως τώρα.

Φυσικά η νίκη θα είναι πολύτιμη όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για το κομμάτι της ηρεμίας στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί διακοπή δύο εβδομάδων για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Τα διαδοχικά τετ-α-τετ με τους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στην προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό είχαν αυτό το σκοπό, ώστε οι κιτρινόμαυροι να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι στο παιχνίδι του Αγρινίου. Διότι στην Τούμπα αρκετοί παίκτες ήταν... εκτός αγώνα από το ξεκίνημα, κάτι που κόστισε στην ΑΕΚ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επανέλαβε την εμπιστοσύνη που έχει στους ποδοσφαιριστές του ευελπιστώντας πως η δουλειά που έγινε όλες τις προηγούμενες μέρες μετά την Τούμπα τόσο στο πνευματικό, όσο και στο τακτικό κομμάτι, θα βγει στο γήπεδο το απόγευμα της Κυριακής.

Η κιτρινόμαυρη αποστολή έφυγε για το Αγρίνιο με τον Τζαβέλλα να δίνει το «παρών» καθώς ο 34χρονος Έλληνας διεθνής στόπερ προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη σερί μέρα και όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει πλάι στον Βράνιες στο κέντρο της άμυνας. Ο Στάνκοβιτς θα είναι στο τέρμα και η μόνη αλλαγή που επίκειται στην αμυντική γραμμή είναι εκείνη στο αριστερό άκρο με τον Μοχαμάντι να ξεκινά και τον Μισελέν να διατηρείται στη δεξιά πλευρά.

Από τη μέση και μπροστά αναμένεται ακόμα μια αλλαγή σε σχέση με το τελευταίο ματς. Ο Μάνταλος επέστρεψε μεσοβδόμαδα στις προπονήσεις και αναμένεται να ξεκινήσει μπροστά από τους Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι στον άξονα. Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία ήταν οι παίκτες που δοκίμασε στα άκρα ο Μιλόγεβιτς, καθώς ο Άμραμπατ δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού ούτε στο Αγρίνιο λόγω της θλάσης που προσπαθεί να ξεπεράσει, ενώ στην κορυφή πρόκειται να ξεκινήσει ο Αραούχο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα