ΑΕΚ: Με Τζαβέλλα στο Αγρίνιο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με Τζαβέλλα στο Αγρίνιο

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας προπονήθηκε κανονικά και σήμερα και μπήκε στην αποστολή της Ένωσης για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την κακή εμφάνισή της, η ΑΕΚ οφείλει να βγάλει αντίδραση απέναντι στον Παναιτωλικό (3/10 - 16:00) για να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή ή και να μειώσει τη διαφορά, αλλά και για να ηρεμήσει και να ανασυνταχθεί ενόψει της διακοπής που ακολουθεί για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε την ευκαιρία να δουλέψει καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδες, με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και τον Σέρβο τεχνικό να έχουν τετ-α-τετ με τους παίκτες στα Σπάτα. Ο Μιλόγεβιτς πιστεύει στους ποδοσφαιριστές του και στη δουλειά που γίνεται, κάτι που τόνισε για ακόμα μια φορά στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Ο 51χρονος Σέρβος κόουτς θα έχει στη διάθεσή του τον Τζαβέλλα, ο οποίος αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού μετά την Τούμπα. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός προπονήθηκε και το Σάββατο το μεσημέρι και είναι έτοιμος να αγωνιστεί, μπαίνοντας στην αποστολή που αναχωρεί για Αγρίνιο. Εκτός έμειναν, όπως αναμενόταν άλλωστε, ο Άμραμπατ, που θα επιστρέψει μετά τη διακοπή και φυσικά ο Γαλανόπουλος, ο οποίος έχει αποφασιστεί να περάσει νέο χειρουργείο για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον χόνδρο.

Οι 22 παίκτες που παίρνει ο Μιλόγεβιτς στο Αγρίνιο: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάϊ, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα