ΑΕΚ: Έτοιμος για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ο Μάνταλος

ΑΕΚ: Έτοιμος για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ο Μάνταλος

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έτοιμος για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ο Μάνταλος

bet365

Ο αρχηγός της ΑΕΚ προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και τίθεται ξανά στη διάθεση του Μιλόγεβιτς ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή.

Οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το χθεσινό ρεπό επέστρεψαν το πρωί της Τετάρτης στα Σπάτα ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Κυριακή στο Αγρίνιο. Ένα must-win ματς για την ΑΕΚ μετά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και την κακή εμφάνιση. Ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί και η διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Ερωτηματικό αποτελούσε η κατάσταση του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος έχασε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την τελευταία στιγμή λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ προπονήθηκε ωστόσο κανονικά την Τετάρτη στα Σπάτα και έτσι είναι έτοιμος και διαθέσιμος για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το παιχνίδι στο Αγρίνιο.

Αντίθετα ο Νόρντιν Άμραμπατ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα λόγω της θλάσης που έχει υποστεί και η επιστροφή του θα πάει όπως όλα δείχνουν για μετά τη διακοπή. Όσο για τον Κώστα Γαλανόπουλο, είναι οριστική πλέον η απόφαση να περάσει για δεύτερη φορά χειρουργείο λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον χόνδρο. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Πέμπτης (11:00) στα Σπάτα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα