Παναθηναϊκός: Πρόστιμο «μαμούθ» στον Βιγιαφάνιες!

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο «μαμούθ» στον Βιγιαφάνιες!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Πρόστιμο «μαμούθ» στον Βιγιαφάνιες!

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες τιμωρήθηκε με το μεγαλύτερο πρόστιμο των τελευταίων ετών στον Παναθηναϊκό (πάνω από 50.000 ευρώ) για το επεισόδιο με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος θα πληρώσει και εκείνος ένα μικρότερο ποσό.

Πολύ δυνατά χτύπησε η «καμπάνα» για τον Λούκας Βιγιαφάνιες σχετικά με το επεισόδιο που είχε στην προπόνηση της προηγούμενης Πέμπτης με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και την χειροδικία εις βάρος του Έλληνα εξτρέμ! Η διοίκηση του Παναθηναϊκού μετά την απολογία και την συγγνώμη των δύο παικτών, αποφάσισε να επιβάλλει την πιο αυστηρή ποινή που προβλέπεται στον Αργεντινό μέσο, το πιο μεγάλο πρόστιμο που έχει μπει τα τελευταία χρόνια στα αποδυτήρια της ομάδας!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο «Βίγια» τιμωρήθηκε με ένα ποσό άνω των 50.000 ευρώ ενώ πρόστιμο επιβλήθηκε και στον Χατζηγιοβάνη για όσα προηγήθηκαν της γροθιάς του Βιγιαφάνιες, ο οποίος αξίζει να σημειώσουμε πως αρνήθηκε δημόσια την εκδοχή του συμβάντος με ανάρτησή του στο Instagram!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα