Βιγιαφάνιες: «Απολογούμαι, αλλά δεν χτύπησα τον Χατζηγιοβάννη» (pic)

Βιγιαφάνιες: «Απολογούμαι, αλλά δεν χτύπησα τον Χατζηγιοβάννη» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Βιγιαφάνιες: «Απολογούμαι, αλλά δεν χτύπησα τον Χατζηγιοβάννη» (pic)

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες θέλησε ν' απολογηθεί δημόσια για το επεισόδιο με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη σε πρόσφατη προπόνηση του Παναθηναϊκού...

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» θεώρησε σωστό έπειτα από μερικές μέρες κι αφού είχε ηρεμήσει, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη απ' όλη την ομάδα και όσους ήταν παρόντες στην άσχημη στιγμή στην οποία συμμετείχε μαζί με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Μάλιστα, θέλησε να τονίσει πως δεν υπήρξε χειροδικία από μέρους.

Οι δυο τους, την Πέμπτη, είχαν επεισόδιο στην προπόνηση της ομάδας στο Κορωπί, με αποτέλεσμα ν' απομακρυνθούν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και φυσικά να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες από τον σύλλογο.

«Εξαιτίας όσων συνέβησαν θα ήθελα ν' απολογηθώ προς την ομάδα και προς όσους ήταν παρόντες. Επιβεβαιώνω ότι υπήρξε έντονος διάλογος όμως είναι σημαντικό να τονίσω ότι δεν χτύπησα τον Τάσο και το ξέρει καλά κι εκείνος.

Είναι φυσιολογικό οι δημοσιογράφοι να δημιουργούν ιστορίες, μην πιστεύετε όσα διαβάζετε» έγραψε στα social media ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Η απολογία του Βιγιαφάνιες

Η συγγνώμη του Βιγιαφάνιες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα