«Ο Άκπομ μπορεί να αποχωρήσει από την Μίντλεσμπρο με καλή προσφορά»

Κώστας Τόπας
«Ο Άκπομ μπορεί να αποχωρήσει από την Μίντλεσμπρο με καλή προσφορά»

bet365

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τσούμπα Άκπομ από την Μίντλεσμπρο αν κι εφόσον φτάσει sτα γραφεία της αγγλικής ομάδας, πρόταση που να ικανοποιεί την διοίκηση.

Ο 25χρονος επιθετικός ήταν μία από τις επιλογές του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα.

Η Μίντλεσμπρο φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Σπόρτινγκ για τον Άντραζ Σπόραρ και σε περίπτωση που προχωρήσει το «deal», τότε θα ανοίξει και ο δρόμος της επιστροφής του Άκπομ στην Τούμπα για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων».

Ο Άκπομ αγωνίστηκε ως αλλαγή στο πρόσφατο παιχνίδι της Μίντλεσμπρο με την ΚΠΡ (2-3), αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής «Thestar» ο προπονητής του Νιλ Γουόρνοκ, παραδέχτηκε ότι θα επέτρεπε στον νεαρό επιθετικό να αποχωρήσει από την ομάδα αν έρθει μια πρόταση με την σωστή τιμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα