ΠΑΟΚ: Σοκ με Ολιβέιρα, υπέστη μερική ρήξη χιαστού!

ΠΑΟΚ: Σοκ με Ολιβέιρα, υπέστη μερική ρήξη χιαστού!

ΠΑΟΚ: Σοκ με Ολιβέιρα, υπέστη μερική ρήξη χιαστού!

bet365

Ζημιά στον ΠΑΟΚ με τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις το γόνατο στο ματς με τη Μποέμιανς και όπως διαπιστώθηκε έχει υποστεί μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού!

Δυσάρεστα ήταν τα νέα στον ΠΑΟΚ με τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος μετά την πρόκριση επί της Μποέμιανς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε στο γόνατο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Πορτογάλου επιθετικού έδειξαν ότι έχει υποστεί μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ ο τρόπος της αποθεραπείας του και θα φανεί το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Δεδομένα πάντως πρόκειται για ένα μεγάλο αγωνιστικό πλήγμα καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στον Ολιβέιρα στη γραμμή κρούσης, με τον Πορτογάλο φορ να αποτελεί τη βασική επιλογή στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα