ΠΑΟΚ: Άκπομ ή Μούσα για αντί - Ολιβέιρα (vids)

ΠΑΟΚ: Άκπομ ή Μούσα για αντί - Ολιβέιρα (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την επιστροφή του Τσούμπα Άκπομ ή την απόκτηση του Πέταρ Μούσα για ν' αναπληρώσει το κενό που αφήνει ο Νέλσον Ολιβέιρα με τον τραυματισμό του.

O Νέλσον Ολιβέιρα θα μείνει εκτός δράσης σίγουρα δύο μήνες και ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να κινηθεί για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης της επίθεσής του. Ήδη στο Δικέφαλο έχουν προκρίνει δύο περιπτώσεις για δανεισμό: Τον Τσούμπα Άκπομ και τον Πέταρ Μούσα.

Η πρώτη είναι ασφαλώς γνωστή. Ο Άκπομ (1,83 μ.) φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ για δύο χρόνια και κατέκτησε το νταμπλ. O 25χρονος Αγγλονιγηριανός πωλήθηκε το Σεπτέμβριο του 2020 στη Μίντλεσμπρο αντί 3 εκατομμυρίων ευρώ. Την περασμένη σεζόν σκόραρε 5 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ σε 38 ματς στην Championship.

Ο Πέταρ Μούσα ανήκει στη Σλάβια Πράγας. Ο 23χρονος Κροάτης (1,90 μ.) αγωνίστηκε το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν στην Bundesliga, φορώντας τη φανέλα της Ουνιόν Βερολίνου με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της τσεχικής πρωτεύουσας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ίντερ Ζάπρεσιτς και το 2017 τον απέκτησε η Σλάβια. Αγωνίστηκε κατά σειρά δανεικός σε Βικτόρια Ζίζκοβ και Σλόβαν Λίμπερετς. Την περασμένη σεζόν σκόραρε 4 γκολ σε 14 ματς στο τσεχικό πρωτάθλημα, ενώ είχε 1 γκολ και 3 ασίστ σε 14 συμμετοχές στο γερμανικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα