Ολυμπιακός: Και τώρα οι μεταγραφές στην άμυνα!

Ολυμπιακός: Και τώρα οι μεταγραφές στην άμυνα!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Και τώρα οι μεταγραφές στην άμυνα!

bet365

Οι Ερυθρόλευκοι μετά το deal με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, Ρόνι Λόπες, προχωρούν στην ενίσχυση της άμυνάς τους για τρεις θέσεις.

Σε πρώτο πλάνο σε αυτή τη φάση για τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό μπαίνει το... μέτωπο της άμυνας. Οι Ερυθρόλευκοι κινούνται μεθοδικά για να κλείσουν τρεις παίκτες.

Για το κέντρο της άμυνας θέλουν έναν αντί-Σεμέδο (ενώ το θέμα της πώλησης του Σισέ παραμένει ανοιχτό) με την υπόθεση του Μανωλά να είναι υπαρκτή. Παράλληλα όμως ο Ολυμπιακός θέλει και δύο ακραία μπακ.

Έναν για αριστερά και για βασικό (για να είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ 2η επιλογή) αλλά και αλλά έναν δεξιό μπακ για βασικό (για να είναι 2ος είτε ο Λαλά είτε ο Ανδρούτσος). Εδώ θα πρέπει να τονιστεί πως εφόσον αποκτηθεί δεξιός μπακ - που αυτό είναι το πλάνο - αυτό μπορεί να επηρεάσει και τον Λαλά και τον Ανδρούτσο (πιθανότερο αυτό να ισχύσει με τον Λαλά) ενώ ο Ντρέγκερ καιρό τώρα παραμένει εκτός πλάνων και προς αποχώρηση.

Για τον αριστερό μπακ ένα νέο όνομα που υπήρξε ήταν αυτό του Κολάροφ που σε αυτή τη χρονική συγκυρία θεωρείται ανέφικτο να κλείσει ενώ υπάρχει και ο Πολωνός Ρέτσα της Αταλάντα που επρόκειτο να κλείσει στη Σπέτσια. Για αριστερά επίσης καιρό τώρα αρέσει ο άλλοτε μπακ του Ολυμπιακού, Μπάμπης Λυκογιάννης. Το δεδομένο είναι πως οι εξελίξεις γι' αυτές τις τρεις θέσεις θα... τρέξουν άμεσα και ειδικά μετά το πρώτο ματς των Πειραιωτών με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Europa League την Πέμπτη στο Φάληρο.

Άρα συνοψίζοντας:

  • Στόπερ: Είναι πιθανό να πουληθούν και ο Σεμέδο και ο Παπέ Σισέ. Σε αυτήν την περίπτωση θα αποκτηθεί σίγουρα ένας στόπερ για βασικός και όχι για back up.
  • Δεξιός μπακ: Ο Ολυμπιακός και εδώ θέλει παίκτη για βασικό. Ο Ντρέγκερ δεν υπολογίζεται και είναι πιθανό να επηρεαστεί ένας εκ των Λαλά - Ανδρούτσου από αυτή τη νέα προσθήκη.
  • Αριστερός μπακ: Και εδώ η αναζήτηση αφορά για βασικό παίκτη. Σε αυτήν την περίσταση ο Ρέαμπτσιουκ θα υπολογίζεται ως 2ος.

Πέραν των τριών αυτών θέσεων ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να πάρει έναν ακόμα χαφ. Εάν πουληθεί και ο Καμαρά θα αποκτηθεί παίκτης για βασικός στο κέντρο.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα