Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Κολάροφ

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Κολάροφ

bet365

Το Gazzetta καταγράφει τα δεδομένα για τον 35χρονο σπουδαίο αριστερό μπακ, Αλεξάνταρ Κολάροφ, που συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ. Η πρόθεση του κλαμπ είναι να αποκτηθεί ένας ικανότατος ποδοσφαιριστής και στο πλαίσιο αυτό γίνονται μπόλικες συζητήσεις με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες.

Τη Δευτέρα (16/8) ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Αλεξάνταρ Κολάροφ, του 35χρονου σπουδαίου Σέρβου μπακ, ο οποίος ανήκει στην Ίντερ. Ο διεθνής ακραίος οπισθοφύλακας με την τεράστια καριέρα, πάντως, αναμένεται να παραμείνει στους «νερατζούρι».

Μάλιστα τον περασμένο Ιούλιο ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2022 και παρά την ηλικία του η Ίντερ τον θεωρεί σημαντικό της στέλεχος. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση αριστερού μπακ και ο στόχος δεν είναι άλλος από το να κλείσει όσο πιο άμεσα γίνεται, ώστε να ενταχθεί στην ομάδα και να προσαρμοστεί όσο πιο άμεσα γίνεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα