Ο Ολυμπιακός θέλει να πουλήσει τον Σεμέδο, άρα ψάχνει και στόπερ

Ο Ολυμπιακός θέλει να πουλήσει τον Σεμέδο, άρα ψάχνει και στόπερ

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός θέλει να πουλήσει τον Σεμέδο, άρα ψάχνει και στόπερ

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο οδεύει προς πώληση στον Ολυμπιακό και οι Ερυθρόλευκοι θέλουν αντικαταστάτη του και ιδανικά έναν παίκτη σαν τον Μανωλά.

Ο Σεμέδο δύσκολα θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος Πορτογάλος μπακ τέθηκε εκτός των αγωνιστικών πλάνων από τα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και ουσιαστικά θα μπει... πωλητήριο σε αυτόν. Υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες όπως η Γουλβς αλλά και από Ιταλία και άλλες χώρες.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν και στόπερ. Προφανώς και θα ήταν ιδανικό να έκλεινε έναν σέντερ μπακ σαν τον Μανωλά, μόνο που εκεί τα οικονομικά εμπόδια δεν είναι και λίγα. Οι επόμενες ημέρες θα αναδείξουν το τι μέλλει γενέσθαι (με την πλευρά του παίκτη πάντως να διαρρέει πως δεν έχει κάτι χειροπιαστό από πλευράς προσφορών). Ο 27χρονος υψηλόσωμος διεθνής στόπερ έχει 93 ματς με 6 γκολ στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα