Το μεταγραφικό ταμείο της ημέρας: Το «τριπλό» του Ολυμπιακού, ο Περέα κι ο Χάαλαντ

Το μεταγραφικό ταμείο της ημέρας: Το «τριπλό» του Ολυμπιακού, ο Περέα κι ο Χάαλαντ

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση 3 παικτών, ενώ ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος «πρωταγωνιστής» της αποψινής (13/7) ημέρας στα εγχώρια μεταγραφικά «τελειωμένα» δρώμενα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση 3 παικτών! Η αρχή έγινε με τον 32χρονο διεθνή Τσέχο τερματοφύλακα, Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος άφησε τη Σεβίλλη και υπέγραψε για 2+1 χρόνια για να αποτελέσει τον διάδοχο του Ζοζέ Σα.

Η συνέχεια δόθηκε με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό από τη Γουινέα, Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2025, προερχόμενος από την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Λιλ. Ο τρίτος που αποκτήθηκε είναι ο 18χρονος κυνηγός, επίσης από τη Γουινέα, Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος κι αυτός υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2025.

Εξέλιξη και μάλιστα σημαντική είχαμε και στην Τρίπολη καθώς ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Ριέρα τελικά ανανέωσε το συμβόλαιό του, ενώ στα Γιάννινα ο Car.gr ΠΑΣ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού Χουάν Χοσέ Περέα και παράλληλα έφερε στην Ελλάδα για δοκιμή τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό Οσαγιαμέν Οσάβε.

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους έκαναν επαγγελματία τον νεαρό Λιατίφη, ενώ απομένουν τα τυπικά για να επισημοποιήσουν την προσθήκη του Ρούμπεν Πέρεθ που «αποχαιρέτησε» την Λεγκανές.

Στα εκτός των συνόρων η μεταγραφή του Ζοσέ Σα από τον Ολυμπιακό στη Γουλβς προκάλεσε ένα ντόμινο μετακινήσεων τερματοφυλάκων. Ο Ρουί Πατρίσιο μετακόμισε από τη Γουλβς στη Ρόμα αντί 10 εκατ. λιρών και με τη σειρά του ο Πάου Λόπεθ αντίστοιχα από τη Ρόμα στη Μαρσέιγ με μορφή δανεισμού. Το ίδιο ποσό των 10 εκατ. λιρών κόστισε και στη Βιγιαρεάλ ο νεαρός επιθετικός, Μπουλαγιέ Ντιά που ανήκε στη Ρεμς.


Εκείνο βέβαια που έχει προκαλέσει μεγαλύτερη εντύπωση σαν φήμη, είναι το “Πράσινο” φως που έχει δώσει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ώστε η κάτοχος του Champions League Τσέλσι να αποκτήσει τον Ερλινγκ Χάαλαντ από τη Ντόρτμουντ! Την ίδια στιγμή, κοντά στη Μίλαν βρίσκεται ο νεαρός Κροάτης σέντερ φορ, Νίκολα Βλάσιτς, που ανήκει στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα