Τσεκάρει Οσάβε ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

Τσεκάρει Οσάβε ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

bet365

O 28χρονος μεσοεπιθετικός συμμετέχει στις προπονήσεις του «Αγιαξ της Ηπείρου»

Με ένα νέο πρόσωπο διεξάγονται από σήμερα (13/7) οι προπονήσεις του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Πιο συγκεκριμένα σε αυτές παίρνει μέρος ο 28χρονος μεσοεπιθετικός Οσαγιαμέν Οσάβε που πλέον καλείται να πείσει τον Ηρακλή Μεταξά.

Γεννημένος στη Νιγηρία αλλά από μικρός στην Αγγλία, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ έγινε επαγγελματίας στην Μπλάκμπερν. Με τα «Ρόδα» δεν αγωνίστηκε, καθώς παραχωρήθηκε δανεικός σε Ακρινγκτον, Χάιντ, ενώ στη συνέχεια πέρασε από Σάοθπορτ και Χάλετσερ.

Το 2016 πήγε στη Γερμανία όπου σε μία διετία με τη φανέλα της Καϊζερσλάουτερν σημείωσε 11 γκολ σε 57 εμφανίσεις του στη δεύτερη κατηγορία, μετά έπαιξε στην Ινγκολσταντ, ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε λίγο με την Ερντιγκεν.

Παίζει κυρίως στην αριστερή πλευρά, αλλά και φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα