Μένει στον Αστέρα ο Ριέρα!

 Μένει στον Αστέρα ο Ριέρα!

bet365

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει τελικά στους Αρκάδες, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε άλλη μεταγραφή μόνο αν πουληθεί άλλος παίκτης

Σα να μην έφυγε ποτέ τελικά ο Αντριάν Ριέρα από τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς στην περίπτωσή του υπήρξε ανατροπή δεδομένων και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στους Αρκάδες.


Μετά τη λήξη της περασμένης σεζόν αποχώρησε, ωστόσο μεταξύ των δύο πλευρών υπήρχε επικοινωνία και παρότι ο 25χρονος βρέθηκε στο «στόχαστρο» ομάδων τόσο από την Ελλάδα όσο και του εξωτερικού (κυρίως από Κύπρο, Πολωνία) αποφάσισε να παραμείνει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Ριέρα, έγινε κάτοικος Τρίπολης το καλοκαίρι του 2018 και έκτοτε φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα σε 60 επίσημα ματς (4 γκολ/7 ασίστ). Με την επιστροφή/ανανέωση ή και μεταγραφή/προσθήκη του, όπως θέλετε πείτε το, ο Αστέρας έχει στο ρόστερ του έναν παίκτη που τον ξέρει και τους ξέρει πολύ καλά και παράλληλα με την παρουσία του ολοκληρώθηκε, εκτός απρόοπτου, το «παζλ» του για την επόμενη σεζόν.

Βέβαια σε μία μεταγραφική περίοδο ποτέ μην λες ποτέ, αλλά επί του παρόντος στην Τρίπολη προβάλουν (υπέρ)πλήρεις και θα κινηθούν για άλλον ποδοσφαιριστή μόνο αν προκύψει κάποια ακόμα πώληση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα