Παναθηναϊκός: Επαγγελματίας και ο Λιατίφης

Παναθηναϊκός: Επαγγελματίας και ο Λιατίφης

Παναθηναϊκός: Επαγγελματίας και ο Λιατίφης

bet365

Και ο Χρήστος Λιατίφης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για να γίνει ο 5ος νεαρός από τις ακαδημίες που καταφέρνει να έχει πλέον επαγγελματική σχέση με το κλαμπ.

Μετά τους Καρβούνη, Καλοσκάμη, Σιδερά και Τουρκοχωρίτη, ήρθε και η σειρά του Χρήστου Λιατίφη να υπογράψει για πρώτη φορά επαγγελματικό συμφωνητικό (2024) με τους «πράσινους».

Ανήκει στις ακαδημίες του συλλόγου την τελευταία τριετία και την σεζόν που ολοκληρώθηκε βρισκόταν στο τμήμα κ-17.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2024 με τον Χρήστο Λιατίφη.

Ο γεννημένος στις 18 Ιουνίου 2005 μέσος εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2018. Ο Χρήστος Λιατίφης αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κ17.

«Η υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου μου δίνει χαρά. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, η οποία μου στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια και την οικογένεια του Παναθηναϊκού που μου δίνει τη δυνατότητα να φτάσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο», είπε ο Λιατίφης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα