Απ’ την Ολλανδία με αγάπη… (Day 2)

Απ’ την Ολλανδία με αγάπη… (Day 2)

Απ’ την Ολλανδία με αγάπη… (Day 2)

bet365

To Gazzetta βρίσκεται δίπλα στον ΠΑΟΚ και ο Σταύρος Σουντουλίδης καταγράφει όλα όσα θα συμβαίνουν στην προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» στο Apeldoorn της Ολλανδίας.

H αλήθεια είναι πως ο Αμρ Ουάρντα άναψε φωτιές με την συμπεριφορά του στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Apeldoorn. To θέμα του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, που είδε τον Ραζβάν Λουτσέσκου να σταματάει το πρόγραμμα τακτικής και να τον διώχνει, θα… σβήσει με τον τρόπο που πρέπει να σβήσει.

Αυτή είναι, τουλάχιστον, η πεποίθηση των ανθρώπων της ομάδας που γνωρίζουν ότι ο Ουάρντα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και χρίζει ειδικής διαχείρισης. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται αντιμέτωποι με τα τερτίπια του Αιγύπτιου, ο οποίος μετά τη συζήτηση που είχε με τον προπονητή δεν βγήκε το απόγευμα στο γήπεδο. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να «καθαρίσει το μυαλό του» και εννοείται πως δεν υπολογίζεται για το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ αύριο το βράδυ (21:00) στο «Phillips Stadium» κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, την ίδια ώρα που ο Λουτσέσκου έστελνε ξεκάθαρο μήνυμα στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές λέγοντας πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης πως «κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να είναι πάνω από την ομάδα».

Από νωρίς στα δύσκολα

To πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς απέναντι του θα βρεθεί η δευτεραθλήτρια Ολλανδίας, PSV Αϊντχόφεν.

Οι «ασπρόμαυροι» θα ταξιδέψουν στο Αϊντχόφεν για τη φιλική αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από την πλατφόρμα του PAOK TV, εκτός κι αν «γκρεμιστεί» εκ νέου το σύμπαν, όπως συνέβη στο παιχνίδι με το Βόλο. Όμως, οι «ασπρόμαυροι» έχουν πάρει τα μέτρα τους «κι αυτή τη φορά έχουμε ήδη έτοιμη εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δημιουργηθεί ζήτημα με το σήμα λόγω πρόβλεψης κακοκαιρίας, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να χάσετε στιγμή από τη δράση», λένε και είναι σε ετοιμότητα για να δείξουν το ματς από το επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube.

Προς το παρόν μπορείτε να ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε τη φιλική αναμέτρηση του Δικεφάλου ΕΔΩ

Τι ετοιμάζει ο Λουτσέσκου

Στην απογευματινή προπόνηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε αρχικά με ένα πιθανό σχήμα το οποίο θα ξεκινήσει ο «Δικέφαλος» την αναμέτρηση με την PSV και το οποίο αποτελούταν από τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τετράδα της άμυνας τους Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Περέιρα, οι δύο εσωτερικοί μέσοι θα είναι οι Εσίτι και Ελ Καντουρί, στα δύο άκρα οι Α. Ζίβκοβιτς και Λάμπρου, με τον Καγκάβα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, τον Σφιντέρσκι.

Επίσης, δοκιμάστηκε και ένα δεύτερο σχήμα με τους: Πασχαλάκη, Λύρατζη, Κρέσπο, Μιχάι, Ροντρίγκο, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Βρακά, Μουργκ, Τζόλη και τον Νέλσον Ολιβέιρα στην πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Ο λόγος που δε θα δούμε τον Αντρέ Βιεϊρίνια είναι κάποιες μικροενοχλήσεις που αισθάνεται γι’ αυτό και δεν βγήκε ούτε σήμερα στο γήπεδο, αντίθετα θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αύριο το πρωί όταν η υπόλοιπη ομάδα μείνει στο ξενοδοχείο για ξεκούραση ενόψει του φιλικού.

Υπάρχουν και τα μεταγραφικά με το ανοικτό μέτωπο του χαφ που ο Λουτσέσκου θέλει πάση θυσία να αποκτηθεί το συντομότερο δυνατόν.

Ο Γιασμίν Κούρτιτς της Πάρμα είναι αυτή την στιγμή ο υπ’ αριθμόν 1 μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, που ωστόσο εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Αντριέν Σίλβα της Σαμπντόρια, μια υπόθεση περίπλοκη την οποία δεν την έχει παρατήσει εντελώς, απλά το έδαφος είναι πιο πρόσφορο για τον διεθνή Σλοβένο μέσο της Πάρμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Σταύρος Σουντουλίδης
Σταύρος Σουντουλίδης

Στα 17 του έκανε τα πρώτα του βήματα, ανεβαίνοντας με «κοντό παντελονάκι» τα σκαλοπάτια του κτιρίου της «Μακεδονίας», επί της Μοναστηρίου, χαζεύοντας από απόσταση «ιερά τέρατα» της θεσσαλονικιώτικης δημοσιογραφίας. Ένας κλασικός «εφημεριδάς» ολκής, ο αείμνηστος Σταύρος Μπαλτίδης φρόντισε και του έδωσε τα κατάλληλα εφόδια στα πρώτα του βήματα, άλλωστε η εφημερίδα παραμένει η πρώτη και μοναδική αγάπη του.

Έχοντας περάσει από το σύνολο των εντύπων της Θεσσαλονίκης («Μακεδονία», «Αγγελιοφόρος», «Σπορ του Βορρά»), αποτέλεσε βασικό στέλεχος του περιοδικού «Φωνή των Σπορ», μιας πρωτοποριακής προσπάθειας για τα δεδομένα της Βόρειας Ελλάδας στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Το 1995 η τηλεόραση μπήκε στη ζωή του με το Star Channel, ακολούθησε η ΕΡΤ-3, βίωσε τη «μαγεία» του ραδιοφώνου (FM-100, Helexpo 105 FM, Flash 96.0) και αρκετά νωρίς, κάπου γύρω στο 2005, «κολύμπησε» στον ωκεανό του διαδικτύου, με τις πρώτες αμιγώς αθλητικές ιστοσελίδες, το «Sportnews.gr», πολύ πριν δηλαδή αποτελέσει μέλος της μεγάλης παρέας του Gazzetta.

Η ενασχόληση του με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ τον οδήγησε να περάσει το κατώφλι της Τούμπας και να ζήσει «από μέσα», ως μέλος του Γραφείου Τύπου, την περίοδο της… επανάστασης του Ζαγοράκη.