Ο Λουτσέσκου έδιωξε από την προπόνηση τον Ουάρντα

Ο Λουτσέσκου έδιωξε από την προπόνηση τον Ουάρντα

Ο Λουτσέσκου έδιωξε από την προπόνηση τον Ουάρντα

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σταμάτησε την πρωινή προπόνηση και έβγαλε εκτός προπόνησης τον Αμρ Ουάρντα μετά από πειθαρχικό παράπτωμα του Αιγύπτιου άσου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του όσον αφορά θέματα πειθαρχίας. Κάτι που το κατάλαβε για τα καλά ο Ουάρντα στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά στο πλαίσιο της πειθαρχίας που θέλει να περάσει σταμάτησε την προπόνηση για να κάνει έντονες παρατηρήσεις στον Αιγύπτιο άσο για ένα περιστατικό απειθαρχίας τον οποίο μάλιστα τον έβγαλε εκτός προγράμματος.

Ο Λουτσέσκου σε έντονο ύφος ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορά. «Δεν μπορώ να ανεχτώ αυτό που γίνεται από τον Ουάρντα» ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα δείχνοντας με το καλημέρα πως σε θέματα πειθαρχίας θα είναι αμείλικτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα