ΠΑΟΚ: To τετ α τετ Λουτσέσκου-Ουάρντα και το μήνυμα του Ρουμάνου (vid)

ΠΑΟΚ: To τετ α τετ Λουτσέσκου-Ουάρντα και το μήνυμα του Ρουμάνου (vid)

ΠΑΟΚ: To τετ α τετ Λουτσέσκου-Ουάρντα και το μήνυμα του Ρουμάνου (vid)

bet365

Λουτσέσκου και Ουάρντα συζήτησαν μετά το πρωινό επεισόδιο, με τον Αιγύπτιο να μένει στο ξενοδοχείο για να «καθαρίσει το μυαλό του» και τον Ρουμάνο να στέλνει μήνυμα στην υπόλοιπη ομάδα.

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Αμρ Ουάρντα δεν βγήκε το απόγευμα της Τρίτης (13/7) στο γήπεδο. Ενδεχομένως αυτό να συμβεί και στα επόμενα 24ωρα μέχρι να «καθαρίσει το μυαλό του», μετά το περιστατικό με την «αποβολή» του από την πρωινή προπόνηση.

Αυτό συμφωνήθηκε μετά την κουβέντα που είχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου «σε πολύ καλό και ανθρώπινο κλίμα», με τον Ρουμάνο προπονητή να υποστηρίζει πως θα πρέπει να ηρεμήσει ο ποδοσφαιριστής και να σκεφτεί με καθαρό μυαλό το μέλλον του.

Ο Ουάρντα θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση την ίδια ώρα που ο Λουτσέσκου έστελνε μήνυμα στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ λέγοντας πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης πως «κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να είναι πάνω από την ομάδα» και πως «δεν μπορεί η ομάδα να κάνει ότι θέλει ένας ποδοσφαιριστής».

Από την απογευματινή προπόνηση απουσίαζε και πάλι ο Αντρέ Βιεϊρίνια, όπως και οι τραυματίες Ίνγκι Ίνγκασον και Ντάγκλας Αουγκούστο.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο Λουτσέσκου δούλεψε στο ένα γήπεδο με ένα πιθανό σχήμα ενόψει του φιλικού αγώνα με την PSV Αϊντχόφεν (14/7-21:00) στο Phillips Stadium. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ζίβκοβιτς, η τετράδα της άμυνας αποτελούταν από τους Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Περέιρα, οι δύο εσωτερικοί μέσοι ήταν οι Εσίτι και Ελ Καντουρί, στα δύο άκρα οι Α. Ζίβκοβιτς και Λάμπρου, με τον Καγκάβα να είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, τον Σφιντέρσκι.

#PAOK #PreSeason #Reloaded #Apeldoorn #Holland #GazzettaGr pic.twitter.com/U2ppomaNoV

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα