Λουτσέσκου-Ουάρντα: Μια rock σχέση! (pics)

Λουτσέσκου-Ουάρντα: Μια rock σχέση! (pics)

Λουτσέσκου-Ουάρντα: Μια rock σχέση! (pics)

bet365

Οι σχέσεις του Αμρ Ουάρντα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν κλονιστεί εκ νέου λες και ξαναζούμε τις προ τριετίας στιγμές όταν οι δύο τους έφτασαν στο σημείο να μη μιλούνται…

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

ΠΑΟΚ και Ουάρντα δεν αποκλείεται να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους πριν καλά-καλά συμπληρωθεί ένας μήνας από την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον «ασπρόμαυρο» πάγκο. Είναι ένα σενάριο, πιθανό, που μπορεί να επιβεβαιωθεί αργά ή γρήγορα.

«Σπίρτο αναμμένο» ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός δεν χρειάστηκε και πολύ για… να πάρει φωτιά και να εξελιχθεί σε πρόσωπο των ημερών, μετά τη συμπεριφορά του στη δεύτερη μόλις προπόνηση του «Δικεφάλου» στην Ολλανδία.

Δεν ήταν μόνον η… κόκκινη κάρτα που του έδειξε ο Λουτσέσκου μπροστά σ’ όλη την ομάδα όταν αντιλήφθηκε πως ο Αιγύπτιος έχει «στραβώσει» και κατά τη διάρκεια των ασκήσεων έκανε του κεφαλιού του, Κοινώς, «χαλούσε» όλη την προπόνηση.

Από το πρώτο λεπτό, όταν κατάλαβε πως δεν είναι ούτε στους 11 «μαύρους», ούτε στους αντίστοιχους «πορτοκαλί» που ξεκίνησαν τις ασκήσεις τακτικής, άρχισε να χάνει τον έλεγχο, μουρμουρούσε, έδειχνε ξεκάθαρα με τη γλώσσα του σώματος ότι έχει χαλαστεί. Το μυαλό του είχε φύγει αλλού, με αποτέλεσμα να μην είναι συγκεντρωμένος, να κάνει ένα λάθος κοντρόλ, και να ξεσπάσει κλωτσώντας την μπάλα εκτός γηπέδου. Κι όλα αυτά συνέβησαν γιατί σε μια άσκηση τακτικής δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του προπονητή.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός και ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ
Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός και ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δύσκολα να βρουν κοινό σημείο επαφής...

Η αντίδραση του Ουάρντα έφερε την έκρηξη του Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος σταμάτησε την προπόνηση, ζήτησε από τον Αιγύπτιο να αποχωρήσει και άρχισε το… κήρυγμα στους υπόλοιπους παίκτες. «Όποιος πιστεύει ότι θα ανεχτώ συμπεριφορές σαν του Ουάρντα κάνει λάθος», είπε θέλοντας να περάσει το «μήνυμα», την ίδια ώρα που ο Αμρ συνέχιζε επιδεικτικά -μια ανάσα από τους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ- να μουρμουράει κατά του προπονητή του. Όσο ταλέντο έχει, άλλο τόσο είναι μεγάλο το «εγώ» του...

Η αλήθεια είναι πως ο Ρουμάνος τεχνικός τον έχει στα... κόκκινα τον Αιγύπτιο, αλλά δεν συμβαίνει αποκλειστικά και μόνο με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Πχ. και ο Εσίτι τα άκουσε το πρωί, όμως δεν αντέδρασε όπως ο Ουάρντα, ο οποίος το τράβηξε το σχοινί, αν και γνωρίζει ότι με τον Λουτσέσκου όποιος δεν έχει τη σωστή νοοτροπία στους αγώνες και στις προπονήσεις, απλά δεν έχει θέση στον δικό του ΠΑΟΚ.

Μια ταραγμένη σχέση

Πριν από τέσσερα καλοκαίρια ο Ουάρντα είδε το όνομά του να κυκλοφορεί στα πρωτοσέλιδα του πορτογαλικού αθλητικού Τύπου και τη Record να βάζει… φωτιά με δημοσίευμά της, όπου ούτε λίγο, ούτε πολύ τον κατηγορούσε πως φλέρταρε με γυναίκες ποδοσφαιριστών της Φεϊρένσε, όπου είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Εκείνος ο δανεισμός έληξε άδοξα, ωστόσο ο Λουτσέσκου, που μόλις είχε αναλάβει το τιμόνι του «ασπρόμαυρου» καραβιού δεν «ψήθηκε» για να τον κρατήσει στην Τούμπα ακούγοντας και μαθαίνοντας για το πόσο προβληματικός είναι ο χαρακτήρας του Αιγύπτιου. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που οι ψυχράθηκαν σχέσεις των δύο ανδρών. Ο Ατρόμητος το εκμεταλλεύτηκε και βγήκε κερδισμένος απ’ όλη τη φασαρία, καθώς είδε τον Ουάρντα να τον οδηγεί στην καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών.

Στο Περιστέρι ο Αμρ πήρε αμέσως τον ρόλο του ηγέτη της ομάδας και σε 28 αγώνες σημείωσε 11 γκολ, δημιουργώντας άλλα επτά. Μ’ άλλα λόγια; «Ψιλώθηκε» και με φουσκωμένα μυαλά το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στο «Δικέφαλο», με στόχο να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ. Αρχικά κατάφερε να πείσει τον Λουτσέσκου ότι αξίζει μιας δεύτερης ευκαιρίας, ήρθε και το γκολ στο παιχνίδι των playoffs του UEFA Champions League απέναντι στην Μπενφίκα, με τον Ουάρντα να χάνεται στην αγκαλιά του προπονητή του, να δείξει ότι μπορεί κάτι να έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Αμ, δε…

Ο Ουάρντα πανηγυρίζει στην αγκαλιά του Λουτσέσκου το γκολ στο Ντα Λουζ
Ο Ουάρντα πανηγυρίζει στην αγκαλιά του Λουτσέσκου το γκολ στο Ντα Λουζ

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός άρχισε τα ίδια και τα ίδια τερτίπια. Όταν δεν υπολογιζόταν από τον Ρουμάνο προπονητή, δεν έκρυβε τη δυσαρέσκειά του και προκαλούσε άβολες καταστάσεις εντός της ομάδας, όπως όταν δυσανασχέτησε γιατί δε θα ήταν στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (σ.σ. με δύο γκολ του Πρίγιοβιτς οι «ασπρόμαυροι» είχαν επικρατήσει 2-0) και αποφάσισε να μην πάει να προπονηθεί με τους υπόλοιπους παίκτες την επόμενη μέρα!

Εσύ, είσαι που το λες…

Ο Ουάρντα κατάλαβε το λάθος του, ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες του, αλλά ο Λουτσέσκου παρότι αποδέχθηκε τη μεταμέλεια τον άφησε εκτός αποστολής και για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που ακολουθούσε στο πρόγραμμα. Επιστρέφοντας ο Αμρ πήρε τα πάνω του και άρχισε τα ποσταρίσματα («we continue together» έγραφε σε με μια φωτό αγκαλιά με τον προπονητή του), έδωσε και μια ασίστ μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 επί του Άρη, γενικά έδειχνε να έχει αφήσει πίσω του όλα όσα είχαν συμβεί. Εσύ, είσαι που το λες…

Μετά από 20 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν 2018-19, ο «Χαμπίμπι» άρχισε νέα παρατράγουδα. Αρχικά, η άδεια που ζήτησε αρχές Ιανουαρίου για να μεταβεί στην Αθήνα και να μην ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Τρίπολη. Οι δηλώσεις του μετά από τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ και τα «καρφιά» για τον Ρουμάνο τεχνικό ήταν σοβαρές ενδείξεις του τι πίστευε πια ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Λουτσέσκου και Ουάρντα: Δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες
Λουτσέσκου και Ουάρντα: Δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες...

Εκείνο τον χειμώνα ο Ουάρντα παραχωρήθηκε εκ νέου στον Ατρόμητο για έξι μήνες, επέστρεψε στην Τούμπα όταν πλέον υπήρχε στον πάγκο ο Αμπέλ Φερέιρα, αλλά ούτε τον Πορτογάλο τεχνικό μπόρεσε να κερδίσει μια θέση στον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να φύγει εκ νέου δανεικός.

Η… επιστροφή των δύο

Όταν τον περασμένο Ιανουάριο οι «ασπρόμαυροι» τον ζήτησαν πίσω, τερματίζοντας τον δανεισμό του στον Βόλο, εκείνος επέστρεψε δίχως δεύτερη σκέψη. Με τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος προφανώς είχε βρει το κουμπί του, ανέπτυξε μία εξαιρετική σχέση, έγινε βασικός, κέρδισε ένα κύπελλο με τον ΠΑΟΚ, αλλά όταν ο Ουρουγουανός τεχνικός αποχώρησε και ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ένα από τα ερωτηματικά ήταν και πάλι η συνύπαρξη των δυο ανδρών.

Ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό
Ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό

Ο Ουάρντα, αρχικά, έδειχνε ότι είναι αποφασισμένος να μη χάσει τη θέση του στην ομάδα. Φρόντισε να «δείξει» στον προπονητή του, κάνοντας like στο ποστάρισμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για την άφιξη του 52χρονου προπονητή, ότι βλέπει θετική την επιστροφή του, αλλά όσοι βρίσκονταν γύρω από την ομάδα έβλεπαν πως κάτι δεν πάει καλά ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Η «έκρηξη» του Λουτσέσκου το πρωί της Τρίτης στα γήπεδα του Apeldoorn, απλά τους επιβεβαίωσε..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα