ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Σίλβα, Κούρτιτς και Μόρο!

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Σίλβα, Κούρτιτς και Μόρο!

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Σίλβα, Κούρτιτς και Μόρο!

bet365

Ο Γιασμίν Κούρτιτς της Πάρμα είναι αυτή την στιγμή ο υπ’ αριθμόν 1 μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, που ωστόσο εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Αντριέν Σίλβα της Σαμπντόρια, μια υπόθεση περίπλοκη την οποία δεν την έχει παρατήσει εντελώς, απλά το έδαφος είναι πιο πρόσφορο για τον διεθνή Σλοβένο μέσο της Πάρμα. ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Σταύρος Σουντουλίδης

Ο Γιασμίν Κούρτιτς έχει το «ΟΚ» του Ραζβάν Λουτσέσκου και ο υποβιβασμός της Πάρμα στη Serie B διαμορφώνουν διαφορετικά δεδομένα για την περίπτωση του. Πάντως από την Ιταλία προέκυψε και τρίτος υποψήφιος για τη θέση του χαφ.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο ο «Δικέφαλος» φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 28χρονου μέσου της Μόντσα, Μάρκο Φοσάτι.

Προφανώς το όνομα του 28χρονου ποδοσφαιριστή, είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν είναι στις πρώτες επιλογές όπου ξεκάθαρα βρίσκονται οι Κούρτιτς και Σίλβα.

Ισπανοί για Μορό

Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκουν οι Ισπανοί τον ΠΑΟΚ, αφού σύμφωνα με την AS, ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 20χρονου τερματοφύλακα της Ράγιο Βαγεκάνο, Μιγκέλ Μόρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο τερματοφύλακα είναι έντονο, αφού εκτός από τον ΠΑΟΚ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει οι Ίμπιζα, Μπανταχόθ, Μονακό και Ουντινέζε. Ο 20χρονος τερματοφύλακας την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε τέσσερις συμμετοχές με την φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο στη Segunda Division, ενώ συνολικά στην καριέρα του με τον σύλλογο της Μαδρίτης μετράει 13 εμφανίσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα