Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας

 Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας

bet365

Ο επαναπατρισμός του Ρομαό ήταν το μεγάλο «νέο» της ημέρας. Ο Τζαβέλλας ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ «έκλεισε» τον Τζίμα ενώ εκτός των συνόρων επισκίασε τα πάντα το deal της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ντόρτμουντ για τον Σάντσο

Ξημερώνει πλέον 1η Ιουλίου και είναι η ημερομηνία που ξεκινά επίσημα η μεταγραφική περίοδος. Βέβαια οι ομάδες έχουν αρχίσει από καιρό να «τρέχουν» τη διαμόρφωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν και απλά για τυπικούς λόγους αναφέρεται πως μπήκαμε στην transfer period.

Κάθε βράδυ θα κάνουμε το «ταμείο» της ημέρας και την παράσταση «έκλεψε» ο Ιωνικός, καθώς για χάρη του επέστρεψε στην Ελλάδα ο Αλεξίς Ρομαό. Γνώριμός μας από την παλαιότερη θητεία του στον Ολυμπιακό, ο 37χρονος κεντρικός χαφ προέρχεται από μία «γεμάτη» σεζόν στη 2η κατηγορία της Γαλλίας με την Γκινγκάμπ και γύρισε στα μέρη μας.


Ως επίσημο deal ήταν η 3η χθεσινή (30/6) κίνηση της ομάδας,που ανακοίνωσε ακόμη τον στόπερ Σαλβαδόρ Σάντσες και τον μπακ Ντιντιέρ Ντελγκάδο, από την Αργεντινή και την Κολομβία αντίστοιχα.

Την ίδια στιγμή μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί αλλά παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και ο Παναγιώτης Τζίμας καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αποκτήσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ official είναι και η επιστροφή του Γιώργου Τζαβέλλα στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Μάλιστα ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία για να ξεκινήσει προετοιμασία.

Ομως μεταγραφές κάνουν και άλλοι. Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την απόκτηση του Αργεντινού γκολκίπερ Ροντρίγκες και του αριστερού μπακ Χουχούμη, ενώ ο Ατρόμητος εκείνη του εξτρέμ Πισάνο, επίσης από την Αργεντινή, που ακολουθείται από πολύ καλές συστάσεις.

Στο Βόλο διευθετήθηκαν τα τυπικά με την προσθήκη του Ελβετού στόπερ Ζαν Πιέρ Ρινέρ, ενώ στον Απόλλωνα Σμύρνης είχαμε «οργανωτική» μεταγραφή καθώς ο Σάββας Τσαμπούρης ολοκλήρωσε την πλούσια καριέρα του και ανέλαβε team manager.

Πάντως δεν είχαμε μόνο προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις. Ο Ροζ ύστερα από μία διετία στην Ελλάδα και τον Αρη δεν θα παίζει πλέον στη Super League, καθώς ο Γάλλος στόπερ ανακοινώθηκε με ένα τριαντάφυλλο από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Στα εκτός των συνόρων τα πάντα επισκιάζονται από το deal της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ντόρτμουντ στα 90+10 εκατομμύρια ευρώ, ώστε ο Τζέιντον Σάντσο να γίνει κάτοικος Ολντ Τράφορντ, σε μία συμφωνία που προφανώς... κόβει την ανάσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα