Ο Ροζ ανακοινώθηκε από τη Λέγκια μ’ ένα… τριαντάφυλλο στα χέρια

Ο Ροζ ανακοινώθηκε από τη Λέγκια μ’ ένα… τριαντάφυλλο στα χέρια

Ο Ροζ ανακοινώθηκε από τη Λέγκια μ’ ένα… τριαντάφυλλο στα χέρια

bet365

Έναν πρωτότυπο τρόπο εισήγαγε η Λέγκια Βαρσοβίας για να ανακοινώσει την απόκτηση του Λίντσεϊ Ροζ από τον Άρη.

Ουσιαστικά πρόκειται για το χρονικό μιας προαναγγελθείσας πώλησης καθώς η συμφωνία του Άρη με την πολωνική ομάδα για την παραχώρηση του έμπειρου στόπερ «βαστούσε» από την περασμένη εβδομάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Λίντσεϊ Ροζ ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, ούτως ώστε να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις αλλά και να έχει μια δεύτερη συνάντηση με τους ανθρώπους της Λέγκια μετά από αυτή που προηγήθηκε στη Γαλλία.

Τότε εξάλλου συμφώνησε με την πολωνική ομάδα για συμβόλαιο διάρκειας 3+1 χρόνων και στη συνέχεια η Λέγκια μπήκε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον Άρη για την αγορά των δικαιωμάτων του. Το deal έκλεισε κι έτσι σήμερα (30/6) η Λέγκια προχώρησε στην επισημοποίηση της συμφωνίας μ’ έναν πρωτότυπο τρόπο, μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, όπου ο Γάλος στόπερ προσφέρει ένα τριαντάφυλλο λόγω του ονόματός του.

Έτσι ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός, μετά από δυόμιση χρόνια στο «ΚΛ. Βικελίδης», γύρισε σελίδα στην καριέρα του κάτι εξάλλου που έδειξε από την πρώτη στιγμή και ο Άρης δεν είχε σκοπό να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του και υπό αυτό το πρίσμα έγιναν οι διαπραγματεύσεις με την πολωνική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα