Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συμφωνία για Σάντσο στα 90 εκατ. ευρώ (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συμφωνία για Σάντσο στα 90 εκατ. ευρώ (vid)

bet365

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ φέρονται να τα βρήκαν στα 90+10 εκατ. ευρώ και αναμένονται τα ιατρικά, ώστε να υπογράψει ο Τζέιντον Σάντσο έως το 2026, τριπλασιάζοντας τον μισθό του.

Τον κυνηγάει δύο χρόνια τώρα. Ολα δείχνουν όμως ότι ήρθε η ώρα τόσο ο Τζέιντον Σάντσο, όσο και η Ντόρτμουντ να ενδώσουν στο επίμονο κόρτε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με έντονα και έγκυρα ρεπορτάζ από τα μεγάλα Μέσα σε Γερμανία και Αγγλία, οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία και αναμένονται τα ιατρικά και οι υπογραφές.


Ο 21χρονος Αγγλος εξτρέμ αναμένεται να κοστίσει 90 εκατ. ευρώ στους Κόκκινους Διαβόλους και ακόμα 10 εκατ. σε μπόνους επίτευξης στόχων. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο και θα λαμβάνει κοντά στις 400.000 ευρώ τη βδομάδα, δηλαδή τα τριπλάσια από τον τωρινό μισθό του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα