Ο Τσαμπούρης νέος team manager του Απόλλωνα Σμύρνης

Gazzetta team
 Ο Τσαμπούρης νέος team manager του Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο 35χρονος μπακ τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα και ανέλαβε πόστο στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Ο χρόνος είναι ίσως ο μόνος αντίπαλος που δεν μπορεί να κερδίσει ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής. Ο Σάββας Τσαμπούρης δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και μετά από μία «μεγάλη» καριέρα και περισσότερα από 200 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία με Αστέρα Τρίπολης, Καλλονή, Λεβαδειακό και Απόλλωνα Σμύρνης, αποφάσισε να «κρεμάσει τα παπούτσια του». Ομως θα παραμείνει στο χώρο, καθώς ανέλαβε τη θέση του team manager στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», την τελευταία χρονικά ομάδα που αγωνίστηκε.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Όργωσε» τα γήπεδα από παιδάκι και σήμερα κρεμά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του. Ο Σάββας Τσαμπούρης στα 35 του πήρε τη μεγάλη απόφαση. Αφήνει πίσω του την Εθνική ομάδα Κ-21, το Χαϊδάρι, τον Ηλυσιακό, το Αιγάλεω, τον Αστέρα Τρίπολης, την Καλλονή, τη Νέα Σαλαμίνα, τον Λεβαδειακό. Δεν αφήνει πίσω του τον Απόλλωνα Σμύρνης. Γυρίζουμε μαζί σελίδα στην καριέρα του. Ο Σάββας Τσαμπούρης είναι πλέον ο νέος team manager του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα