Τέρζιτς: «Ευπρόσδεκτος o Κρίστισιτς αν τα βρει με τη διοίκηση της ΑΕΚ»

Τέρζιτς: «Ευπρόσδεκτος o Κρίστισιτς αν τα βρει με τη διοίκηση της ΑΕΚ»

Τέρζιτς: «Ευπρόσδεκτος o Κρίστισιτς αν τα βρει με τη διοίκηση της ΑΕΚ»

bet365

Ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβένταν Τέρζιτς ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να βγάλει χρήματα από τα ταμεία της, προκειμένου να αποκτήσει με μεταγραφή τον Νέναντ Κρίστιτσιτς της ΑΕΚ.

Ο Ερυθρός Αστέρας επιθυμεί να αποκτήσει τον Κρίστιτσιτς μόνο ως ελεύθερο, κάτι στο οποίο η ΑΕΚ δεν συναινεί. Ο 31χρονος Σέρβος χαφ βρίσκεται στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον ατζέντη του για να μιλήσει με την Ένωση, σχετικά με το μέλλον του.

Ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς είχε ξεκαθαρίσει στο Gazzetta πως δεν πρόκειται να καταθέσουν πρόταση και πως θα πρέπει να βρεθεί τρόπος ο Κρίστιτσιτς να μείνει ελεύθερος προκειμένου να προχωρήσει η επιστροφή του στον σερβικό σύλλογο.

Με νέες του δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του, ξεκαθάρισε γι' ακόμη μία φορά, πως η πρωταθλήτρια Σερβίας, δεν πρόκειται να πληρώσει την ΑΕΚ, για να κάνει δικό της τον Κρίστιτσιτς.

«Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο Βελιγράδι για οικογενειακούς λόγους. Πήγε στην Αθήνα για να μιλήσει με την ΑΕΚ. Είναι 31 ετών και δεν είναι ρεαλιστικό για τον Ερυθρό Αστέρα να πληρώσει αποζημίωση για έναν 31χρονο παίκτη. Κανείς στην Ευρώπη δεν το κάνει, έτσι και εμείς δεν θα το κάνουμε. Είναι καλός παίκτης, άφησε μια εξαιρετική εντύπωση εδώ και είναι ευπρόσδεκτος αν τα βρει με τη διοίκηση της ΑΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED