Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει ελεύθερο τον Κρίστιτσιτς, η ΑΕΚ δεν συναινεί

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει ελεύθερο τον Κρίστιτσιτς, η ΑΕΚ δεν συναινεί

Δημήτρης Βέργος
Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει ελεύθερο τον Κρίστιτσιτς, η ΑΕΚ δεν συναινεί

bet365

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς επιθυμεί να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, ο Ερυθρός Αστέρας εξακολουθεί να τον θέλει μόνος ως ελεύθερο, ωστόσο η Ένωση δεν ανάβει το πράσινο φως.

Από την πρώτη στιγμή ο Ερυθρός Αστέρας δεν έδειχνε διατεθειμένος να ξοδέψει χρήματα για την επιστροφή του Νέναντ Κρίστιτσιτς. Γι' αυτό και ο 31χρονος μέσος επιδίωκε να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, ωστόσο ο τρόπος που χειρίστηκε το ζήτημα είχε ενοχλήσει τους κιτρινόμαυρους.

Μάλιστα με δηλώσεις του στο Gazzetta ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς είχε επιβεβαιώσει πως ο σύλλογος του Βελιγραδίου δεν έχει πρόθεση να δαπανήσει κάποιο ποσό για τον Κρίστιτσιτς, επιθυμώντας να τον αποκτήσει μόνο ως ελεύθερο.

Ο Κρίστιτσιτς, ο οποίος δεσμεύεται για ακόμα ένα χρόνο με την ΑΕΚ, δεν έχει καταφέρει να βρει λύση, ενώ νωρίτερα οι Σέρβοι έγραψαν ότι ο Τέρζιτς ήρθε στην Αθήνα προκειμένου να έχει επαφές με την Ένωση.

Η πρόθεση του Ερυθρού Αστέρα εξακολουθεί να είναι η απόκτηση του Κρίστιτσιτς μόνο με ελεύθερη μεταγραφή, χωρίς δηλαδή να δοθεί κάποιο ποσό στην ΑΕΚ. Ό,τι δηλαδή ουσιαστικά είχε υποστηρίξει ο ισχυρός άνδρας του σερβικού συλλόγου στο Gazzetta. Αυτό όμως δεν βρίσκει σύμφωνη την ΑΕΚ, η οποία είχε αγοράσει τον παίκτη έναντι 500.000 ευρώ, με τους κιτρινόμαυρους να μην συναινούν μέχρι στιγμής...

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED