Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει ελεύθερο τον Κρίστιτσιτς, η ΑΕΚ δεν συναινεί

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει ελεύθερο τον Κρίστιτσιτς, η ΑΕΚ δεν συναινεί

Δημήτρης Βέργος
Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει ελεύθερο τον Κρίστιτσιτς, η ΑΕΚ δεν συναινεί

bet365

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς επιθυμεί να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, ο Ερυθρός Αστέρας εξακολουθεί να τον θέλει μόνος ως ελεύθερο, ωστόσο η Ένωση δεν ανάβει το πράσινο φως.

Από την πρώτη στιγμή ο Ερυθρός Αστέρας δεν έδειχνε διατεθειμένος να ξοδέψει χρήματα για την επιστροφή του Νέναντ Κρίστιτσιτς. Γι' αυτό και ο 31χρονος μέσος επιδίωκε να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, ωστόσο ο τρόπος που χειρίστηκε το ζήτημα είχε ενοχλήσει τους κιτρινόμαυρους.

Μάλιστα με δηλώσεις του στο Gazzetta ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς είχε επιβεβαιώσει πως ο σύλλογος του Βελιγραδίου δεν έχει πρόθεση να δαπανήσει κάποιο ποσό για τον Κρίστιτσιτς, επιθυμώντας να τον αποκτήσει μόνο ως ελεύθερο.

Ο Κρίστιτσιτς, ο οποίος δεσμεύεται για ακόμα ένα χρόνο με την ΑΕΚ, δεν έχει καταφέρει να βρει λύση, ενώ νωρίτερα οι Σέρβοι έγραψαν ότι ο Τέρζιτς ήρθε στην Αθήνα προκειμένου να έχει επαφές με την Ένωση.

Η πρόθεση του Ερυθρού Αστέρα εξακολουθεί να είναι η απόκτηση του Κρίστιτσιτς μόνο με ελεύθερη μεταγραφή, χωρίς δηλαδή να δοθεί κάποιο ποσό στην ΑΕΚ. Ό,τι δηλαδή ουσιαστικά είχε υποστηρίξει ο ισχυρός άνδρας του σερβικού συλλόγου στο Gazzetta. Αυτό όμως δεν βρίσκει σύμφωνη την ΑΕΚ, η οποία είχε αγοράσει τον παίκτη έναντι 500.000 ευρώ, με τους κιτρινόμαυρους να μην συναινούν μέχρι στιγμής...

SUPERLEAGUE NEWS FEED