Τέρζιτς στο Gazzetta: «Σεβόμαστε την ΑΕΚ, περιμένουμε ο Κρίστιτσιτς να λύσει μόνος του το θέμα»

Τέρζιτς στο Gazzetta: «Σεβόμαστε την ΑΕΚ, περιμένουμε ο Κρίστιτσιτς να λύσει μόνος του το θέμα»

Δημήτρης Βέργος
Τέρζιτς στο Gazzetta: «Σεβόμαστε την ΑΕΚ, περιμένουμε ο Κρίστιτσιτς να λύσει μόνος του το θέμα»

bet365

Ο Ζβέζνταν Τέρζιτς, γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, τόνισε στο Gazzetta ότι δεν πρόκειται να πιέσει την ΑΕΚ για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, ξεκαθαρίζοντας πως ο σερβικός σύλλογος δεν θα καταθέσει πρόταση, περιμένοντας τον παίκτη να μείνει ελεύθερος.

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στο Βελιγράδι και στον Ερυθρό Αστέρα, κάτι που επιβεβαίωσε στις δηλώσεις κατά την παρουσίασή του και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο 31χρονος Σέρβος μέσος δεν εμφανίστηκε στην πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ, η οποία όπως είναι λογικό, έχει ενοχληθεί από τον τρόπο που έχει χειριστεί την υπόθεση ο Κρίστιτσιτς στην προσπάθειά του να μείνει ελεύθερος.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον ατζέντη του παίκτη για να βρεθεί άκρη. Ο Ερυθρός Αστέρας πάντως από τη δική του μεριά δεν σκοπεύει να καταθέσει επίσημη πρόταση, περιμένοντας τον Κρίστιτσιτς να φτάσει σε συμφωνία με την Ένωση για να μείνει ελεύθερος.

Αυτό επιβεβαίωσε μιλώντας στο Gazzetta ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, ο οποίος ξεκαθάρισε παράλληλα πως ο σερβικός σύλλογος αποκλείεται να μπει στη μέση για να λύσει το συμβόλαιό του ο Κρίστιτσιτς καθώς σέβεται την ΑΕΚ.

«Ενδιαφερόμαστε για τον Κρίστιτσιτς μόνο όμως αν φύγει από την ΑΕΚ για οικογενειακούς λόγους. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να πληρώσουμε για τη μεταγραφή. Κανείς στην Ευρώπη δεν πληρώνει για να αποκτήσει έναν παίκτη 31 ετών», ανέφερε αρχικά ο Τέρζιτς στο Gazzetta προσθέτοντας:

«Σεβόμαστε την ΑΕΚ και τον κ. Μελισσανίδη και θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις μαζί τους. Εμείς δεν πρόκειται από την πλευρά μας να έχουμε καμία ανάμειξη μέχρι ο Κρίστιτσιτς να λύσει μόνος το θέμα του με την ΑΕΚ».

Όσο για το αν υπάρχει κάποιος χρονικός ορίζοντας για τον Ερυθρό Αστέρα προκειμένου να περιμένει τον Κρίστιτσιτς, ο γενικός διευθυντής του σερβικού συλλόγου πρόσθεσε:

«Δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή καθώς έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και αρκετούς παίκτες. Επαναλαμβάνω πως δεν θέλουμε να χαλάσουμε τη σχέση που έχουμε με την ΑΕΚ».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED