ΑΕΚ: Έρχεται Αθήνα ο Κρίστιτσιτς!

ΑΕΚ: Έρχεται Αθήνα ο Κρίστιτσιτς!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έρχεται Αθήνα ο Κρίστιτσιτς!

bet365

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έρχεται στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον ατζέντη του για να μιλήσει με την ΑΕΚ, όπως έγραψαν και στη Σερβία το βράδυ της Τετάρτης (23/6).

Οι εξελίξεις με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς στην ΑΕΚ «τρέχουν». Ο 31χρονος Σέρβος χαφ πιέζει για να αποχωρήσει ως ελεύθερος (το συμβόλαιό του λήγει το 2022) και να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο στην Ένωση, όπως είναι λογικό, θέλουν να βάλουν ένα ποσό στα ταμεία τους και είναι ενοχλημένοι από τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα ο παίκτης, απουσιάζοντας παράλληλα και από την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Ερυθρός Αστέρας επιθυμεί να αποκτήσει τον Κρίστιτσιτς μόνο ως ελεύθερο, κάτι στο οποίο η ΑΕΚ δεν συναινεί. Η τελευταία πληροφορία που προκύπτει από τη Σερβία είναι ότι ο Κρίστιτσιτς ταξιδεύει από το Βελιγράδι στην Αθήνα, μαζί με τον ατζέντη του, τον Ζόραν Πάβλοβιτς για να μιλήσουν με την ΑΕΚ.

Την είδηση αποκάλυψε το βράδυ της Τετάρτης (23/6) η ιστοσελίδα MOZZART, υπογραμμίζοντας ότι ο 31χρονος Σέρβος μέσος μαζί με τον εκπρόσωπό του βρίσκονταν στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου και ετοιμάζονταν να πάρουν πτήση για Ελλάδα προκειμένου να βρουν λύση.

Πράγματι ο Κρίστιτσιτς έρχεται στην Αθήνα και μένει να φανεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Θυμίζουμε πως ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς είχε ξεκαθαρίσει στο Gazzetta πως δεν πρόκειται να καταθέσουν πρόταση και πως θα πρέπει να βρεθεί τρόπος ο Κρίστιτσιτς να μείνει ελεύθερος προκειμένου να προχωρήσει η επιστροφή του στον σερβικό σύλλογο.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED