Τεχν. Δ/ντης Κάλιαρι στο Gazzetta: «Ο Ντεϊόλα δεν μένει ελεύθερος, ας έρθει ο ΠΑΟΚ» (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Τεχν. Δ/ντης Κάλιαρι στο Gazzetta: «Ο Ντεϊόλα δεν μένει ελεύθερος, ας έρθει ο ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Κάλιαρι, Στέφανο Καποτσούκα, ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα της Σαρδηνίας δεν θα αφήσει ελεύθερο τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα και περιμένει τον ΠΑΟΚ.

O Αλεσάντρο Ντεϊόλα είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ για τη μεσαία γραμμή, όπως αποκάλυψε το Gazzetta. Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον 25χρονο Ιταλό κεντρικό μέσο της Κάλιαρι, καθώς και τον εκπρόσωπό του προσπαθώντας να επιταχύνει τις διαδικασίες για τη μετακίνησή του στην Τούμπα.

Η ομάδα της Σαρδηνίας σύμφωνα με τα ιταλικά media δεν θα σταθεί εμπόδιο στον ύψους 1,90 μ. μέσο - αφήνοντάς τον ελεύθερο - ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής της, Στέφανο Καποτσούκα, με δήλωσή του στο Gazzetta ξεκαθαρίζει ότι αυτό δεν θα γίνει.

«Αυτό που γράφει ο ιταλικός Τύπος δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ο Ντεϊόλα δεν θα μείνει ελεύθερος από την Κάλιαρι. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έρθει και να μιλήσουμε», υποστήριξε ο Καποτσούκα.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικόλο Σιρά, ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της Κάλιαρι, Τομάσο Τζουλιάνι, αξιώνει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ!

Ο Ντεϊόλα γεννήθηκε στη Σαρδηνία και είναι θρέμμα των υποδομών της Κάλιαρι. Παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Τουτοκόιο, Σπέτσια, Λέτσε, Πάρμα. Στους Νεροβέρντι της Σπέτσια αγωνίστηκε και το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED