ΠΑΟΚ: Στο τραπέζι για Αλεσάντρο Ντεϊόλα (vids)

ΠΑΟΚ: Στο τραπέζι για Αλεσάντρο Ντεϊόλα (vids)

bet365

Στο προσκήνιο έρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον ΠΑΟΚ η περίπτωση του Ιταλού αμυντικού χαφ της Κάλιαρι, Αλεσάντρο Ντεϊόλα.

Ο ΠΑΟΚ έχει χτυπήσει την πόρτα της Κάλιαρι, όχι όμως για τον Ουρουγουανό αμυντικό χαφ, Κριστιάν Ολίβα, αλλά εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Αλεσάντρο Ντεϊόλα.

Ο 25χρονος υψηλόσωμος (1.90 μ.) Ιταλός χαφ είναι στο στόχαστρο του «Δικεφάλου» και αποτελεί τη βασική επιλογή για το κενό στη μεσαία γραμμή, καθώς για την περίπτωση του έχει ενημερωθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου και έχει δώσει το «ΟΚ» για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Ο Ντεϊόλα, που έχει ατζέντη τον Μίνο Ραϊόλα, έκανε 24 συμμετοχές την περσινή σεζον, οι μισές με τη φανέλα της Κάλιαρι και οι υπόλοιπες με αυτή της Σπέτσια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα