Το τριετές συμβόλαιο του ΠΑΟΚ στον Ντεϊόλα και οι τρελές απαιτήσεις του Τζουλιάνι (pic)

Το τριετές συμβόλαιο του ΠΑΟΚ στον Ντεϊόλα και οι τρελές απαιτήσεις του Τζουλιάνι (pic)

bet365

O ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντεϊόλα, με τους Ιταλούς να κάνουν λόγο για πρόταση τριετούς συμβολαίου στον 25χρονο χαφ της Κάλιαρι.

Η υπόθεση της απόκτησης του Αλεσάντρο Ντεϊόλα από τον ΠΑΟΚ, που αποκάλυψε το Gazzetta, έχει αρκετό δρόμο, ωστόσο στην Ιταλία συνεχίζουν να θεωρούν ότι ο 25χρονος χαφ θα αφήσει οριστικά την Κάλιαρι, μετά από έξι χρόνια και πολλά «πήγαινε-έλα» ως δανεικός σε ομάδες της Ιταλίας.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι σε επαφή τόσο με την ομάδα (το συμβόλαιο του Ντεϊόλα λήγει το καλοκαίρι του 2022), όσο και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκπροσωπείται από τον διάσημο ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικόλο Σιρά, ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση τριετούς συμβολαίου συνεργασίας, την ίδια ώρα που ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της Κάλιαρι, Τομάσο Τζουλιάνι, έχει απορρίψει σε πρώτη φάση την πρόταση του «Δικεφάλου» και αξιώνει ένα ποσό κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ!

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED