ΑΕΚ: Η εβδομάδα του Τζαβέλλα και η υπόθεση Αραούχο

ΑΕΚ: Η εβδομάδα του Τζαβέλλα και η υπόθεση Αραούχο

ΑΕΚ: Η εβδομάδα του Τζαβέλλα και η υπόθεση Αραούχο

bet365

Η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Πάντα σε ανοικτή γραμμή για Σέρχιο Αραούχο, με τη Λας Πάλμας να εξακολουθεί να... αντιστέκεται.

Η εβδομάδα που πέρασε δεν έφερε και κάποια ολοκλήρωση στις μεταγραφικές υποθέσεις που έχει προχωρήσει η ΑΕΚ. Δηλαδή σε αυτές των Ολιβιέ Εντσάμ, Γιώργου Τζαβέλλα και Σέρχιο Αραούχο, ωστόσο την εβδομάδα που ακολουθεί αναμένονται εξελίξεις.

Όπως διαβάσατε, ο Εντσάμ κάθε μέρα που περνάει έρχεται όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ. Το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στην «πρώτη» της Σέλτικ αποτελεί ένα ακόμα θετικό σημάδι και πλέον στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο περιμένουν από τον 25χρονο Γάλλο μέσο να τελειώσει με την ελευθέρας του και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αθήνα.

Οι εξελίξεις με Τζαβέλλα

Ο Τζαβέλλας στο ματς της Ελλάδας με το Βέλγιο

Όσον αφορά τον Τζαβέλλα, η ΑΕΚ θέλει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται να κλείσει το deal του 33χρονου Έλληνα διεθνή αμυντικού. Ήδη υπάρχει συμφωνία με την πλευρά του για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και το μόνο που απομένει στην υπόθεση αυτή είναι η συμφωνία με την Αλάνιασπορ, όπου υπάρχει ένα buy out της τάξεως των 400.000 ευρώ. Η Ένωση επιθυμεί λοιπόν να ολοκληρώσει τις επαφές με την τουρκική ομάδα μέσα στις επόμενες ημέρες, βρίσκοντας τη χρυσή τομή στο οικονομικό, κάτι που θα επιτρέψει στον Τζαβέλλα να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και να είναι σίγουρα στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία.

Το παραπάνω είναι πολύ σημαντικό τόσο για τον Τζαβέλλα, όσο και για τον Εντσάμ καθώς στο διάστημα 27 Ιουνίου με 9 Ιουλίου στις Κάτω Χώρες ο Μιλόγεβιτς θα μοντάρει το σύνολό του και θέλει να έχει τις περισσότερες από τις βασικές του μονάδες στα χέρια του. Πάντως, όπως έχουμε τονίσει, για τον Τζαβέλλα, ο Έλληνας αμυντικός αποτελεί μια επιπλέον επιλογή για το ρόστερ της ΑΕΚ, η οποία παραμένει στην αναζήτηση του στόπερ - ηγέτη για την αμυντική της γραμμή.

Τα δεδομένα της υπόθεσης Αραούχο

Ο Αραούχο πανηγυρίζει το γκολ με τον Παναθηναϊκό

Τώρα, στην περίπτωση του Αραούχο, που αποτελεί τη βασική επιλογή για τη γραμμή κρούσης, δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη τελευταία, με την ΑΕΚ να παραμένει σε ανοικτή γραμμή με τη Λας Πάλμας, συνεχίζοντας το πρέσινγκ για την απόκτηση του 29χρονου Αργεντινού επιθετικού. Είναι μια περίπτωση που εξ αρχής είχαμε τονίσει ότι θέλει μεγάλη υπομονή, κάτι που το γνώριζαν καλά όλοι στην Ένωση από τις παλιότερες διαπραγματεύσεις με τον ισπανικό σύλλογο.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ ήταν δεδομένο ότι θα έβαζε εμπόδια στις συζητήσεις με την ΑΕΚ προσπαθώντας να πάρει το καλύτερο δυνατό. Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας συνεχίζει το παιχνίδι τακτικής που γνωρίζει καλά, διαρρέοντας μάλιστα στους ρεπόρτερ στα Κανάρια Νησιά ότι ο «Τσίνο» θα συνεχίσει στη Λας Πάλμας και πως η ΑΕΚ δεν φτάνει στα «θέλω» του. Το θέμα είναι πόσο θα... τραβήξουν αυτές οι διαπραγματεύσεις και πόσο θα πέσει ο Ραμίρεθ σε αυτά που ζητάει προκειμένου να «γεφυρωθεί» η διαφορά με την Ένωση ώστε να δημιουργηθούν καλές βάσεις για επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο συλλόγων. Και στην υπόθεση του Αραούχο πάντως, το ιδανικό για την ΑΕΚ και για τον Μιλόγεβιτς που τον θέλει πολύ, θα ήταν η μεταγραφή να είχε ολοκληρωθεί πριν οι κιτρινόμαυροι φύγουν για την Ολλανδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα