ΑΕΚ: Συνεχίζει το πρέσινγκ για Αραούχο

ΑΕΚ: Συνεχίζει το πρέσινγκ για Αραούχο

ΑΕΚ: Συνεχίζει το πρέσινγκ για Αραούχο

bet365

Η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο, έχοντας πρόθεση να ανεβάσει την προσφορά της στη Λας Πάλμας.

Τις τελευταίες εβδομάδες η ΑΕΚ βρίσκεται πάντα σε ανοικτή γραμμή τόσο με τον Σέρχιο Αραούχο όσο και με τη Λας Πάλμας για την απόκτηση του «Τσίνο», ο οποίος, όπως είχατε διαβάσει, αποτελούσε εξ αρχής τον βασικό στόχο για τη γραμμή κρούσης.

Μεταξύ ΑΕΚ και Αραούχο υπάρχουν ισχυροί δεσμοί και οι δύο πλευρές κάνουν προσπάθειες προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία με τη Λας Πάλμας για την επιστροφή του 29χρονου Αργεντινού φορ στους κιτρινόμαυρους. Ωστόσο, όπως πάντα, οι διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο των Καναρίων Νήσων δεν είναι εύκολες με τον πρόεδρο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ να αποδεικνύεται και αυτή τη φορά... σκληρό καρύδι.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της συνεχίζει το έντονο πρέσινγκ προς τη Λας Πάλμας, ωστόσο δεν μπορεί να ειπωθεί αυτή τη στιγμή με σιγουριά πότε θα μπορούσε να κλείσει θετικά η υπόθεση. Όμως η Ένωση εντείνει τις προσπάθειές της, έχοντας την πρόθεση να φτάσει την πρότασή της προς τον ισπανικό σύλλογο στο επίπεδο των 1,8 με 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην Ισπανία τις προηγούμενες μέρες τόνιζαν πως οι αξιώσεις του Ραμίρεθ για την παραχώρηση του Αραούχο ανέρχονται στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο και ο ίδιος γνωρίζει κατά βάθος πως πάρα πολύ δύσκολα θα έβαζε αυτό το ποσό στα ταμεία του συλλόγου. Όμως προσπαθεί να πάρει το καλύτερο δυνατό, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες από τα Κανάρια Νησιά λένε πως ο πρόεδρος της Λας Πάλμας ενδεχομένως να μπορούσε να πέσει αρχικά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Φαίνεται λοιπόν πως η διαφορά μπορεί σιγά - σιγά να καλυφθεί και οι δύο πλευρές να έρθουν πιο κοντά. Φυσικά κουβέντα γίνεται και για ενδεχόμενο νέου δανεισμού του Αραούχο με μια υψηλότερη οψιόν αγοράς, η οποία θα ήταν υποχρεωτική για το επόμενο καλοκαίρι, όταν ο Αργεντινός επιθετικός θα είχε ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τη Λας Πάλμας. Σε κάθε περίπτωση οι επαφές εξακολουθούν να είναι σε εξέλιξη, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Αραούχο να ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα