ΑΕΚ: Ο Εντσάμ τελειώνει κι έρχεται!

ΑΕΚ: Ο Εντσάμ τελειώνει κι έρχεται!

ΑΕΚ: Ο Εντσάμ τελειώνει κι έρχεται!

bet365

Μόνο την ελευθέρας του από τη Σέλτικ περιμένει ο Ολιβιέ Εντσάμ. Με το που θα συμβεί αυτό, ο 25χρονος Γάλλος μέσος θα έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η μεταγραφή του Ολιβιέ Εντσάμ στην ΑΕΚ καθώς μέρα με τη μέρα ο Γάλλος μέσος πλησιάζει όλο και περισσότερο στους κιτρινόμαυρους.

Η ΑΕΚ εδώ και ένα δεκαήμερο βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτησή του, όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta, και το μόνο που περιμένει είναι ο παίκτης να τελειώσει με τη Σέλτικ παίρνοντας στα χέρια την ελευθέρας του.

Με το που συμβεί αυτό, ο 25χρονος Γάλλος χαφ θα έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση, κάτι που επιβεβαιώνουν με τη σειρά τους και τα ρεπορτάζ από τη Σκωτία, κάνοντας λόγο για τη συμφωνία που υπάρχει.

Τυπικά ο Εντσάμ μπορεί να μείνει ελεύθερος από τη Σέλτικ στις 30 Ιουνίου με τη μη ενεργοποίηση της οψιόν ανανέωσης, ωστόσο, όπως έχουμε επισημάνει, κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και νωρίτερα από τη στιγμή που και οι «Κέλτες» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Μάλιστα, ο Εντσάμ δεν εμφανίστηκε στη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση της Σέλτικ ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που σημαίνει πολλά για το μέλλον του Γάλλου μέσου, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο κι άλλο τον δρόμο της ΑΕΚ για να τον κάνει δικό της.

Το πιο σημαντικό για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ο Εντσάμ να... ξεμπερδέψει όσο το δυνατόν συντομότερα από τον σύλλογο της Γλασκώβης προκειμένου ο παίκτης να βρίσκεται στη διάθεσή του 51χρονου Σέρβου τεχνικού στην Ολλανδία για το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

Από την εβδομάδα που έρχεται λοιπόν, ίσως υπάρξουν εξελίξεις πάνω στην υπόθεση του Εντσάμ ώστε να τελειώσει οριστικά από τους «Κέλτες» για να πάρουν στη συνέχεια όλα τον δρόμο τους και ο Γάλλος μέσος να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα