Play – outs, η βαθμολογία της 2ης αγωνιστικής: Ανατροπή μισή παραμονή για Λαμία, ανάσα για Ιωνικό, κίνδυνος για ΠΑΣ Γιάννινα!

Newsroom
λαμια

bet365

Με το θριαμβευτικό πέρασμα της Λαμίας από το Αγρίνιο να ξεχωρίζει, ολοκληρώθηκε και η 2η αγωνιστική των playouts που βρίσκει στους κερδισμένους και τον Ιωνικό και στους μεγάλους χαμένους τον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Party παραμονής από την εκπληκτική Λαμία στο Αγρίνιο. H ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου πέρασε... αέρας, νικώντας με 3-1 τον (για πολλοστή φορά) κακό Παναιτωλικό και έκανε τεράστιο βήμα παραμονής στην κατηγορία αφού πλέον μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στα playouts.

Oι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Λιάβα, όμως η Λαμία με αντεπίθεση διαρκείας έκανε την ολική ανατροπή σε διάστημα 97 (!!!) δευτερολέπτων αφού βρέθηκε στο 2-1 με τα γκολ του Μεδίνα και του Μαρτίνεθ. Μάλιστα στην τελευταία φάση του αγώνα ο δεύτερος πέτυχε κι άλλο ένα γκολ βάζοντας... κερασάκι στην τούρτα της μεγάλης νίκης. Οι αποδοκιμασίες ήταν μεγάλες για τους Αγρινιώτες, που μετά και το διαφαινόμενο... φιάσκο με την υπόθεση Καμίνσκι μπαίνουν σε νέες περιπέτειες.

Ήταν Ιανουάριος του 2001 όταν ο ΟΦΗ είχε φύγει για τελευταία φορά νικητής από τα Γιάννενα. Πέρασαν από τότε 22 χρόνια. Δεν είναι ψέματα. Το ξανάκανε την Πρωταπριλιά του 2023. Οι Κρητικοί με το γκολ του Λάρσον πέρασαν νικητές από τους Ζωσιμάδες με 1-0... βυθίζοντας ακόμη περισσότερο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αν και ο Αγιαξ της Ηπείρου είχε ευκαιρίες, δεν βρήκε γκολ κι έτσι έμεινε για 10ο σερί ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη. Μάλιστα μετά την ήττα στη Λαμία, είναι η 2η σερί στο έξτρα πρωτάθλημα των playouts και μετά την νίκη του Ιωνικού είναι μόλις στο +2 από την γραμμή του υποβιβασμού.

Στους κερδισμένους της 2ης αγωνιστικής ημέρας των playouts λογίζεται και ο Ιωνικός. Το αυτογκόλ του Καρμόνα στις αρχές του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν αρκετό για να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. Ενα 1-0 από... ατόφιο χρυσάφι, καθώς δίνει στους Νικαιώτες μεγάλη ανάσα στη βαθμολογία. Τους ξεκόλησε από την τελευταία θέση (έμεινε εκεί μόνος ο Λεβαδειακός) και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα τους φέρνει μόλις στο -2 από τη θέση που δεν οδηγεί στη Superleague2 και με πέντε αγωνιστικές ακόμη να είναι μπροστά.

Στην Λιβαδειά, σε ένα ματς που ο... τρελός αέρας έκανε τα δικά του «παιχνίδια» βάζοντας δύσκολα στους παίκτες, ο γηπεδούχος Λεβαδειακός ήταν αυτός που είχε το... μεγάλο πρέπει όσο αφορά το τρίποντο. Το ήθελε, το είχε ανάγκη, βρέθηκε αγκαλιά με αυτό όταν με το γκολ του Βινίσιους προηγήθηκε με 1-0, όμως τελικά ο Κιάρτανσον πηρε... την γλύκα όταν ισοφάρισε για τον Ατρόμητο και διαμόρφωσε το 1-1 της Λιβαδειάς. Οι Βοιωτοί ήταν εξ αρχής καλύτεροι και απείλησαν αρκετά στο πρώτο μέρος έχοντας ως σύμμαχο τον αέρα. Όμως και στην επανάληψη είχαν τις καθαρές φάσεις με τον Γερεμέγιεφ αφού αρχικά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και λίγο αργότερα αστόχησε σε εξ' επαφής κεφαλιά. Τελικά αν και προηγήθηκαν με τον Βινίσιους δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους και πλέον όλα είναι ακόμη πιο δύσκολο όσο αφορά κόλπο της παραμονής μιας και βρέθηκαν στην τελευταία θέση!

Η αγωνιστική (2η)


Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-1
Παναιτωλικός – Λαμία 1-3
ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 0-1
Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOUTS (2η αγωνιστική)


7.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 33
8. Ο.Φ.Η. 30
9. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 29
10. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 28
11. ΛΑΜΙΑ 23
12.ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 23
-------------------------------------------
13. ΙΩΝΙΚΟΣ 21
14. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 19

Η επόμενη αγωνιστική (3η)


Σάββατο 8 Απριλίου

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (17.00)
ΟΦΗ – Λαμία (17.30)
Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός (19.30)
Παναιτωλικός – Ιωνικός (19.30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα