Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Ανάσα μέσω... Καρμόνα! (vids)

bet365

Το αυτογκόλ του Καρμόνα στην αρχή του αγώνα ήταν αρκετό για να χαρίσει στον Ιωνικό μια πολύτιμη νίκη (1-0 τον Αστέρα Τρίπολης) και μια τεράστια βαθμολογική ανάσα για την δύσκολη μάχη της παραμονής!

Ο Ιωνικός χάρις στο αυτογκόλ του Καρμόνα έμεινε... ζωντανός στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League 1. Νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδό του και βλέπει τη συνέχεια με πιο αισιόδοξη ματιά.

Έξαλλοι οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων για τη νίκη.

Ιωνικός - Αστέρας: Πως ξεκίνησαν οι 2 ομάδες

Ο Ιωνικός του Γρηγορίου πήγε σε λογική 4-2-3-1 με τον Μάντζη φορ και τον Φαντινγκά πίσω. Μασάς και Κάνιας στον άξονα και στα δύο άκρα της επίθεσης οι Σάκιτς και Σεμπά. Ως προς την άμυνα και το τέρμα γκολκίπερ ήταν ο Χουτεσιώτης και τετράδα άμυνας με Βαλεριάνο, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό και Μύγα.

Με 4-2-3-1 ξεκίνησε τον αγώνα και ο Αστέρας. Φορ ο Μπαράλες, πίσω του ο Ριέρα που τον πλαισίωναν στην τριάδα και οι Σίτο και Μπερτόλιο. Κέντρο με Αλάγκμπε και Σάνταφε και από εκεί και πέρα τέρμα ο Τσιφτσής και άμυνα με Ατιένθα, Καστάνιο, Καρμόνα και Τασουλή.

Σε θέση οδηγού ο Ιωνικός με αυτογκόλ του Καρμόνα

Ο Ιωνικός ήταν ανώτερος των Αρκάδων στο πιο μεγάλο μέρος του α' μέρους. Πήρε νωρίς το προβάδισμα με 1-0 και δεν το έχασε ποτέ στο πρώτο 45λεπτο. Μόλις στο 5' ο Τασουλής έδιωξε καίρια τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή μετά από κόρνερ του Σάκιτς.

Στο 10' ο Καρμόνα έβαλε αυτογκόλ σε προσπάθειά του για διώξιμο στη σέντρα του Μύγα ενώ στο 7' είχε βγάλει φάση ο Μασάς με σουτ. Λίγα λεπτά πριν το 1-0 ο Μασάς είχε δηλαδή φάση.

Ο Ιωνικός θα είχε και άλλες καλές στιγμές. Φάσεις όπως το σουτ του Μάντζη στο 29' και γενικά έδειχνε να πατάει πολύ πιο καλά στο γήπεδο.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Οι παίκτες του Γρηγορίου θα μπορούσαν να είχαν βάλει και 2ο γκολ.

Πιο καλή εικόνα των γηπεδούχων και στο β' μέρος, έχασε τεράστια φάση για το 1-1 ο Ιγκλέσιας

Στην επανάληψη ο Ιωνικός ήταν ξανά πιο καλός και δραστήριος επιθετικά. Είχε παραπάνω φάσεις και ακόμα και από το 70' και μετά με παίκτες όπως ο Φαντινγκά, Σεμπά και ακόμα και τον Σάκιτς. Ο Αστέρας είχε την πολύ μεγάλη του στιγμή με την κεφαλιά του Ιγκλέσιας στο 90'. Μία κεφαλιά που έφυγε λίγο έξω.

MVP: Μπορεί να μην ήταν μέσα στη φάση του γκολ αλλά ήταν δραστήριος και βοήθησε σημαντικά μεσοεπιθετικά. Ο λόγος για τον Φαντινγκά.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Σοβαρή δουλειά από το κέντρο αλλά και τα μετόπισθεν του Ιωνικού ειδικά ως προς την αρχική 11άδα. Απ' όσους ξεκίνησαν και κυρίως από παίκτες όπως οι Τσιγκρίνσκι και Ρομαό. Ο Μύγας είναι ο παίκτης που από τη μπαλιά του βγήκε το 1-0.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Αστέρας δεν πήρε και πολλά από τους μεσοεπιθετικούς του. Από παίκτες όπως ο Ριέρα ή ο Σίτο περίμενε περισσότερα σε τέτοιον αγώνα.

Η ΓΚΑΦΑ: Ανήκει στον Καρμόνα. Με το αυτογκόλ που έβαλε στο πρώτο 45λεπτο στο Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης από το οποίο ήρθε το 1-0.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Με λάθη η διαιτησία του Γκάμαρη. Ειδικά σε φάουλ που έχει δώσει... ανάποδα για τις 2 ομάδες αλλά και κάρτες. Δεν πήγε καλά. Ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι για τη φάση του Μπαράλες (με το ριπλέι να δείχνει πιθανή παράβαση) ενώ το 1-0 πέρασε από VAR check για οφσάιντ.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Ιωνικός ήταν αισθητά καλύτερος στο δημιουργικό και επιθετικό σκέλος από τον Αστέρα και στα 2 ημίχρονα. Βάσει της εικόνας των 2 ομάδων άξιζε τη νίκη ακόμα και με αυτό το 1-0.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μασάς (86' Γούλερι), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό (90'+ Μπουένα), Σάκιτς, Φαντινγκά (78' Σόουζα), Κάνιας, Σεμπά και Μάντζης (90'+ Ελευθεριάδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Ατιένθα, Καστάνιο (68' Ζουκάνοβιτς), Καρμόνα, Τασουλής, Αλάγκμπε (74' Ιγκλέσιας), Σανταφέ (68' Τιλίκα), Α. Ριέρα (54' Μπαρτόλο), Σίτο (73' Ντεμιντένκο), Μπερτόλιο και Μπαράλες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα