Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-1: Τον έριξε στα... σ«Χ»οινιά!

bet365

Ο Λεβαδειακός... καιγόταν για τη νίκη, προηγήθηκε με τον Βινίσιους, όμως δεν κατάφερε να «δέσει» το πολύτιμο τρίποντο, αφού ο Ατρόμητος βρήκε γκολ ισοφάρισης με τον Κιάρτανσον στο 1-1 της Λιβαδειάς. Σε ακόμη πιο δύσκολη θέση οι Βοιωτοί. Δοκάρι ο Γερεμέγιεφ.

Ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε νίκη την καλή του εμφάνιση, αφού, παρ' ότι προηγήθηκε στο στο 74ο λεπτό με τον Βινίσιους, είδε τον Ατρόμητο και να αντιδρά και να σκοράρει ένα τέρμα, που προήλθε από υπέροχη ομαδική προσπάθεια με τον Κιάρτανσον, να ισοφαρίζει σε 1-1 και να παίρνει τον βαθμό, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την ζωή των Λιβαδιωτών.

Έτσι ξεκίνησαν

Ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε τον Γκροφ κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα έπαιξε με τριάδα και τους Παζ, Βινίσιους, Λιάγα και τους Τσάπρα και Παναγιώτου να παίζουν όλη την πλευρά. Στο κέντρο βρέθηκαν οι Χάμοντ και Μεχία, με τον Νίκα να είναι μπροστά τους. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Γιαννιώτας και Σαχπεκίδης.

Από την δική του πλευρά ο Κόλμαν έπαιξε το κλασσικό του 4-3-3. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν οι Μαυρομμάτης και Χατζηϊσαΐας, ενώ στα άκρα, δεξιά ο Κεσχρίδα και αριστερά ο Ντε Μποκ. Η τριάδα του κέντρου αποτελείτο από τους Φριντζόνσον, Έντερ Γκονζάλεθ και Έρλινγκμαρκ. Στα εξτρέμ ήταν ο Κλωναρίδης και ο Ρομπάιγ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Τζαβίδας.

Η ομάδα της Λιβαδειάς ήταν εκείνη που είχε καλύτερο πρόσωπο στο πρώτο μέρος, όμως δυσκολευόταν να δημιουργήσει καλές τελικές μπροστά στην εστία του Γιαννιώτη, που αναγκάστηκε σε μία μεγάλη επέμβαση σε όλο το πρώτο 45λεπτο, σε σουτ του Γιαννιώτα μέσα από την μεγάλη του περιοχή. Ο Ατρόμητος μπόρεσε να δημιουργήσει μόνο μία τελική (σουτ του Γκονζάλεθ στο 18ο λεπτό), δυσκολευόταν να κρατήσει την μπάλα και οι κόντρα-επιθέσεις που έψαχνε, βρέθηκαν, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε σωστά.

Η είσοδος του Σακό ανέβασε τον Λεβαδειακό κι έφερε το 1-0

Στο δεύτερο ημίχρονο, η μία από τις δύο αλλαγές του Πετράκη έκανε γρήγορα αισθητή την εμφάνισή της, αφού το σουτ του Γερεμέγιεφ λίγο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ατρομήτου με σουτ στην κίνηση. Ο Λεβαδειακός όσο περνούσε η ώρα ανέβασε στροφές και έντεινε περισσότερο την πίεσή του μετά και την είσοσο του Σακό στην θέση του τραυματία Γιαννιώτα. Από δικό του κόρνερ στο 74ο λεπτό ο Βινίσιους έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα της Λιβαδειάς.

Ο Ατρόμητος έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στην δεύτερη καλή στιγμή του

Ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Γκροφ δεν έδιωξε καλά την μπάλα από το φάουλ του Ροτάριου, εκείνη βρήκε πάνω στον Μαυρομμάτη, αλλά ευτυχώς για κείνον η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της ανυπεράσπιστης εστίας του. Ότι δεν κατάφερε εκεί, το πέτυχε στο 82ο λεπτό με μία υπέροχη επίθεση, όπου ο Μαυρομμάτης γυρίσε στον Κιάρτανσον κι εκείνος έσπρωξε την μπάλα προ κενής εστίας για το 1-1.

Ο Λεβαδειακός στα περίπου δεκαπέντε λεπτά που απέμεναν με τις καθυστερήσεις προσπάθησε να φτάσει στο δεύτερο γκολ που θα του έδινε και τη νίκη, αλλά τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό, αφού πέρα και από την ευκαιρία με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντακό στις καθυστερήσεις, που έβγαλε με υπερένταση ο Γιαννιώτης, δεν βρήκε άλλη καλή στιγμή.

Κάπως έτσι παρέμεινε το 1-1 μέχρι το φινάλε του αγώνα, με τον Λεβαδειακό να χάνει τεράστια ευκαιρία για να πάρει ένα παιχνίδι, που δικαιούταν με βάηη την συνολικά εικόνα του παιχνιδιού.

MVP: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Έντερ, που κέρδισε αρκετές μονομαχίες και φάουλ που έδωσαν ανάσες στην ομάδα του και ήταν ο εκφραστής των περισσότερων επιθέσεων του Ατρομήτου.

Στο ύψος του: Ο Γιαννιώτης στάθηκε όσο καλύτερα γινόταν απέναντι στην πίεση που του άσκησε η ομάδα του Λεβαδειακού. Ακόμη και στο γκολ το λάθος δεν είναι καθαρά δικό του, αφού επηρεάζει την έξοδό του τόσο ο Παναγιώτου όσο και ο συμπαίκτης του Έρλινγκμαρκ.

Αδύναμος κρίκος: Ο Γερεμέγιεφ είχε τις ευκαιρίες να λύσει νωρίτερα τον «γόρδιο δεσμό» για τον Ατρόμητο, όμως δεν μπόρεσε να κάνει αυτό για το οποίο αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, με την δεύτερη ευκαιρία να είναι πραγματικά «άχαστη».

Η γκάφα: Το μπέρδεμα του Έρλινγκμαρκ και του Γιαννιώτη στο κόρνερ του γκολ του Λεβαδειακού, αφού ουσιαστικά ήταν εκείνο που κόντεψε να κοστίσει την ήττα στην ομάδα τους.

Το στραγάλι: Ο Φωτιάς είχε δύο κρίσιμες φάσεις να αποφασίσει σε συνεννόηση πάντα και με το VAR στα δύο χέρια που ζήτησαν οι δύο ομάδες, πρώτα ο Ατρόμητος με τον Μαυρομμάτη κι έπειτα ο Λεβαδειακός με τον Γερεμέγιεφ. Δεν έδωσε κανένα από τα δύο και «καθάρισε».

Το ταμείο του Gazzetta: Ο Λεβαδειακός δεν πήρε αυτό που δικαιούταν βάσει της εικόνας του αγώνα, αφού ήταν καλύτερος στην συνολική εικόνα του αγώνα. Ο Ατρόμητος δεν εμφανίστηκε, όπως έπρεπε. Στο πρώτο μέρος απορρόφησε την πίεση του Λεβαδειακού, δεν κατάφερε όμως κάτι επιθετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι και το σημείο που δέχθηκε το γκολ δεν ήταν καθόλου καλός, ωστόσο αντέδρασε κι ευτύχησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στις δύο πρώτες φάσεις που έφτιαξε, με την ομάδα του Πετράκη να μην καταφέρνει να αντιδράσει στα λίγα λεπτά που έμεναν.

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Λιάγας, Παναγιώτου (46' Γερεμέγιεφ), Παζ, Χάμοντ (46' Νταμπό), Μεχία, Νίκας, Σαχπεκίδης, Γιαννιώτας (61' Σακό).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίδα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλεθ, Φριντζόνσον (69' Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης (46' Ροτάριου), Τζαβίδας (69' Κωτσόπουλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα