Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ «ξαναέφτιαξε» την καριέρα του Μπακαμπού και τον ετοιμάζει βασικό και για το ντέρμπι (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ «ξαναέφτιαξε» την καριέρα του Μπακαμπού και τον ετοιμάζει βασικό και για το ντέρμπι (vids)

bet365

Ο Μίτσελ έχει επιλέξει να ποντάρει περισσότερο στον Μπακαμπού και ο έμπειρος φορ τον βγάζει... ασπροπρόσωπο αλλά έχει μπροστά του την πρόκληση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού είναι ένας... μπαρουτοκαπνισμένος επιθετικός που έχει θητεύσει σε δυνατά και δύσκολα Πρωταθλήματα. Στο τελευταίο διάστημα της θητείας του στη Μαρσέιγ η αλήθεια είναι πως είχε... ταλαιπωρηθεί αρκετά και έψαχνε κάτι νέο.

Αυτό το κάτι νέο το βρήκε στον Ολυμπιακό. Εκεί όπου ο Μίτσελ τον ήξερε ήδη. Ο Ισπανός ήξερε τον παίκτη από τη Γαλλία και τη Μαρσέιγ και πόνταρε πάνω του. Επέλεξε να στηριχθεί στη δύναμη, την ταχύτητά του αλλά και στο σκοράρισμά του πάνω απ' όλα.

Ο Ίβηρας τεχνικός δεν στήριξε μόνο τον Γαλλοκονγκολέζο φορ. Κοίταξε να του φτιάξει για τα καλά τη ψυχολογία και να δουλέψει πάνω του. Στην αρχή προσπάθησε να... πειραματιστεί με ένα 4-4-2 με τον Αραμπί - κυρίως σε επίπεδο προπονήσεων και προετοιμασίας αγώνων - μαζί του (ως δίδυμο δηλαδή) αλλά αυτή η διάταξη δεν είναι τόσο πρόσφορη και κυρίως για τα πιο μεγάλα ματς.

Ναι ο Μπακαμπού δεν έχει σκοράρει σε ντέρμπι μέχρι τώρα όμως είναι στην κορυφή των σκόρερ της Λίγκας μαζί με Λιβάι Γκαρσία και Καρέλη με 11 γκολ ενώ έχει και ασίστ. Είναι ένας φορ που έχει σκοράρει στη θητεία του στον Ολυμπιακό σε διαδοχικά ματς - αρχικά 2 φορές και μετά 3 φορές σερί και αλλά και ξανά σε άλλες 2 περιπτώσεις σε 2 συνεχόμενα παιχνίδια - και που έχει δώσει λύσεις σε αρκετές περιστάσεις.

Σε αυτή φάση βρήκε δίχτυα και με τον Παναιτωλικό και με τη Λαμία. Άρα σε 2... κολλητά παιχνίδια. Ο Μίτσελ δεν είναι υπερβολή να τονιστεί πως του έχει ξαναφτιάξει την καριέρα. Πως έχει βάλει τον Μπακαμπού ξανά σε καλό αγωνιστικό δρόμο. Τώρα όμως υπάρχει η πρόκληση ενός ντέρμπι.

Ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και βέβαια η ανάγκη για τον Μπακαμπού να σκοράρει σε μία τέτοια αναμέτρηση διότι τέρματα σε ντέρμπι πάντα έχουν άλλη βαρύτητα. Τέτοια γκολ πάντα έχουν ειδικό βάρος. Και για τον λόγο αυτό προετοιμάζεται ανάλογα ο Μπακαμπού.

Τα σερί του Μπακαμπού στον Ολυμπιακό

Δύο αγώνες

Τρεις αγώνες

Δύο αγώνες

Δύο αγώνες

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα