Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ τσεκάρει και το 4-4-2 με Αραμπί και Μπακαμπού

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ τσεκάρει και το 4-4-2 με Αραμπί και Μπακαμπού

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ τσεκάρει και το 4-4-2 με Αραμπί και Μπακαμπού

bet365

Ο Μπακαμπού υπολογίζεται ακόμα και για βασικός φορ από τον Ισπανό προπονητή που τον δοκίμασε μαζί με τον Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό.

Ο Μίτσελ είναι ένας προπονητής που προφανώς το θέλει και το ζητά το επιθετικό αλλά και γενικά πιο θεαματικό ποδόσφαιρο. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο δείχνει εξαρχής και κάποιες προτιμήσεις αλλά και τάσεις στον Ολυμπιακό στην επιστροφή του στον πάγκο των Πρωταθλητών.

Για παράδειγμα ο Μπακαμπού. Ο έμπειρος φορ είναι ένας παίκτης με τον οποίο μίλησε προσωπικά από την πρώτη προπόνηση. Τον ξέρει από τη Γαλλία και τον υπολογίζει για τα καλά.

Μάλιστα ο Μίτσελ έκανε και δοκιμή με 4-4-2. Ένα σχήμα με δύο επιθετικούς, με Αραμπί και Μπακαμπού (οι οποίοι έβαλαν από 2 γκολ στο εσωτερικό δίτερμα με τον Ολυμπιακό Β'). Ο διεθνής Κονγκολέζος στράικερ μάλιστα έβαλε και το πρώτο του ανεπίσημο γκολ στο εσωτερικό δίτερμα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Β' για να σκοράρει μετά και άλλο τέρμα. Δεν αποκλείεται δε με την έλευση του Μπακαμπού ο άλλοτε φορ της Μαρσέιγ να βρεθεί πιο ψηλά στην αγωνιστική ιεραρχία μαζί με Αραμπί και να μείνει κάπως πίσω ο Ουί Τζο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα