Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-1: Η «χ»αμένη του ευκαιρία!

Δημήτρης Τομαράς

bet365

Ο Ολυμπιακός αν και προηγήθηκε με τον Μπακαμπού, δεν έφυγε με το τρίποντο από το Περιστέρι (1-1 με Ατρόμητο) κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή. Ο Φριτζόνσον ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Ο Ολυμπιακός βίωσε μία αγωνιστική στιγμή ανάλογη με τον αγώνα με τον ΠΑΣ στο ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Προηγήθηκε με 1-0 με τον Μπακαμπού αλλά ισοφαρίστηκε με τον Φριντζόνσον σε 1-1 (τελικό σκορ) σε μια αναμέτρηση όπου οι Περιστεριώτες είχαν αρκετές φάσεις.

Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Πως ξεκίνησαν οι 2 ομάδες

Ο Ατρόμητος πήγε σε μία λογική 4-3-3. Ο σχηματισμός του: Γιαννιώτης - Ντε Μποκ, Χατζηισαϊας, Στρούγγης και Κεσχρίντα - Γκονζάλες, Φριτζόνσον και Έρλινγκμαρκ - Ροτάριου, Ρομπάιγ και Κιάρτανσον.

Ο Μίτσελ έκρινε ότι το ιδανικό θα ήταν να παίξει και στο Περιστέρι με τρία δεκάρια. Η διάταξη του Ολυμπιακού για τον Ατρόμητο: Πασχαλάκης - Ροντινέι, Σωκράτης, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά, Ινμπόμ Χουάνγκ - Μπιέλ, Χάμες και Φορτούνης - Μπακαμπού.

Ο Ατρόμητος απείλησε πρώτος, ανέβηκε μετά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήθελε να μπει σαφώς πιο καλά στο ματς αλλά δεν του βγήκε. Ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που είχε τις πιο καλές φάσεις στο ξεκίνημα του α' μέρους.

Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα από το 13' έως το 14' αρχικά ο Πασχαλάκης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο (με ένα χέρι) την προβολή του Στρούγγη και στη συνέχεια ο Ρομπάιγ βγήκε τετ α τετ με τον Έλληνα πορτιέρε αλλά η μπάλα πήγε άουτ. Δύο πολύ καλές στιγμές για τον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και είχε φάση με την προσπάθεια του Μπιέλ στο 24' που μπλόκαρε ο Γιαννιώτης. Ακολούθησε σέντρα του Ροντινέι που κόπηκε και στο 32' φάουλ του Χάμες που πήγε έξω. Στο 34' είχε φάση με σουτ του ο Φορτούνης. Μία προσπάθεια που μπλόκαρε ο Γιαννιώτης. Στο 42' υπήρξε μία καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος μπακ έκανε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στον Χατζηισαϊα και ο Γιαννιώτης απέκρουσε με δυσκολία. Το α' μέρος έληξε στο 0-0.

ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ1

Μπιέλ και Μπακαμπού συνεργάστηκαν για το 0-1 και μετά... χαμός με φάσεις εκατέρωθεν και 1-1

Το 2ο μέρος απέκτησε μία άγρια... ομορφιά με ευκαιρίες και από τις 2 ομάδες αλλά τον Ολυμπιακό να σκοράρει για το 0-1 με τον Μπακαμπού. Στο 50' ένα σουτ Εμβιλά πήγε λίγο έξω. Στο 52' είχε σουτ με φάλτσο ο Χάμες που αποκρούστηκε.

Δύο λεπτά μετά, στο 54', ήρθε το τέρμα του Ολυμπιακού με πολύ ωραία ασίστ του Μπιέλ και τελείωμα του Μπακαμπού. Στο 56' ένα σουτ του Εμβιλά πήγε αρκετά άουτ. Στο 57' ο Έρλινγκμαρκ έκανε σουτ που πήγε ψηλά έξω.

Ο Ατρόμητος μετά όμως χτύπησε... καμπανάκι στον Ολυμπιακό για να κάνει το 1-1. Στο 61' ο Ατρόμητος είχε δοκάρι. Ο Χατζηισαϊας έπιασε την κεφαλιά στην περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Ντε Μποκ από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝ1

Στο 62' ο Ροντινέι έχει φάση με σουτ που έφυγε λίγο έξω. Στο 64' ο Ατρόμητος έκανε το 1-1 με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και τον Φριτζόνσον να 'κρεμάει' τον Πασχαλάκη για να ισοφαρίσει σε φάση που ελέγχθηκε στο VAR για την πιθανότητα οφσάιντ για να μετρήσει μετά το τέρμα.

Στο 74' μετά από 'κομπίνα' Χάμες - Μπιέλ σε φάουλ ο Κολομβιανός σούταρε άουτ. Στο 77' ο Αραμπί έκανε ένα σουτ πάνω από τα δοκάρια μετά από μπαλιά Ροντινέι. Στο 81' ο Ατρόμητος είχε χαμένη φάση με προβολή του Φριντζόνσον ελάχιστα έξω.

Στο 90+ ο Χάμες πήγε να τους περάσει όλους και έκανε σουτ που αποκρούστηκε δύσκολα. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι ο Ολυμπιακός είχε μία νέα γκέλα.

MVP: Φριντζόνσον. Βάζει το γκολ της ισοφάρισης για τον Ατρόμητο στο ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και με ωραίο τρόπο.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Από τον Ολυμπιακό Ροντινέι και Μπιέλ έως ένα σημείο πήγαν καλά. Για τον Ατρόμητο εκτός από τον Γιαννιώτη πήγε καλά και η άμυνά του.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Κυρίως ο Μίτσελ. Κακή διαχείριση του ματς και ως προς την προσέγγισή του και με τις αλλαγές. Κατά τα άλλα οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Ντόι έχουν βασική ευθύνη στη φάση του 1-1.

Η ΓΚΑΦΑ: Εδώ μπαίνει η φάση του 1-1 για τον Ατρόμητο. Η κακή αντίδραση των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Ντόι στο γκολ του Φριντζόνσον.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Λάθη υπήρξαν κυρίως σε φάουλ και τον πειθαρχικό τομέα. Δεν έγινε κάποιο πολύ σοβαρό ή μεγάλο λάθος.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Ολυμπιακός ούτε τόσο καλός ήταν ούτε τόσο πειστικός. Με βάση τον αριθμό των ευκαιριών του ο Ατρόμητος άξιζε το ένα γκολ που έβαλε στον αγώνα ενώ είχε και δοκάρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Χατζηισαϊας, Στρούγγης, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Φριτζόνσον (82' Τζοβάρας), Έρλινγκμαρκ (76' Ι. Οικονομίδης), Ροτάριου, Ρομπάιγ (88' Τζαβίδας) και Κιάρτανσον (83' Κωτσόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι (84' Βρουσάι), Σωκράτης, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ινμπόμ Χουάνγκ (70' Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ (84' Σαμασέκου), Χάμες, Φορτούνης (46' Μασούρας) και Μπακαμπού (69' Αραμπί).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα