Ολυμπιακός: Η επιθετική αξιοπιστία του Μπακαμπού και η πτωτική πορεία του Αραμπί (vid)

Ολυμπιακός: Η επιθετική αξιοπιστία του Μπακαμπού και η πτωτική πορεία του Αραμπί (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η επιθετική αξιοπιστία του Μπακαμπού και η πτωτική πορεία του Αραμπί (vid)

bet365

Ο Γαλλοκονγκολέζος φορ σκόραρε για ακόμα μία φορά στο Πρωτάθλημα ενώ ο Ελ Αραμπί δεν είναι ο καλός αγωνιστικός του εαυτός το τελευταίο διάστημα.

Εάν βάλουμε κάτω τα γκολ του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα σίγουρα του έχουν λείψει τα πολλά παραπάνω τέρματα του Ελ Αραμπί που είχε στις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους. Ή εάν θέλετε έχουν λείψει από τον πειραϊκό σύλλογο και αυτά τα γκολ. Ένας Αραμπί που φέτος έχει 6 γκολ σε 30 αγώνες αλλά και 3 ασίστ. Από αυτά τα γκολ τα 3 είναι σε 18 συμμετοχές στη Λίγκα.

Μέσα στο 2023 ο Αραμπί για το Πρωτάθλημα σκόραρε εκτός έδρας με τον Βόλο ενώ το προηγούμενό του ματς με γκολ στη Λίγκα ήταν πάλι με τον Βόλο τον Σεπτέμβριο του 2022. Γενικότερα η πορεία του Αραμπί μπορεί να χαρακτηριστεί πτωτική αυτό το διάστημα.

Ένας Αραμπί που στον Ολυμπιακό βέβαια έχει γράψει τη δική του ιστορία με πολλά και σημαντικά γκολ. Έχει 84 γκολ και 22 ασίστ σε 181 αγώνες.

Αντίθετα ο Σεντρίκ Μπακαμπού παραμένει επιθετικά αξιόπιστος και ενώ αυτή τη στιγμή είναι στη 3η θέση της λίστας των κορυφαίων φορ του Πρωταθλήματος με 8 γκολ, όσα και ο Αϊτόρ. Εξακολουθεί να δίνει γκολ στον Ολυμπιακό. Ένας Μπακαμπού που από το παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον Αστέρα και μετά έχει βάλει γκολ σχεδόν σε όλους τους αγώνες (δεν σκόραρε μόνο στο 1-0 με τον Άρη). Έχει σκοράρει με Αστέρα, Ιωνικό, Βόλο και Ατρόμητο.

Οι αριθμοί των 2 φορ στο Πρωτάθλημα

  • Αραμπί: 3 γκολ και 3 ασίστ σε 18 αγώνες και 765 λεπτά
  • Μπακαμπού: 8 γκολ και 1 ασίστ σε 15 αγώνες και 950 λεπτά

Οι τελικές των 2 φορ στο Πρωτάθλημα

  • Αραμπί: 20 τελικές σε 18 αγώνες
  • Μπακαμπού: 27 τελικές σε 15 αγώνες
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα