Λουκάκου: «Η ιστορία επαναλαμβάνεται, γ@%#$&@ τον ρατσισμό»

Ο Ρομέλου Λουκάκου ζήτησε «ησυχία» από τους οπαδούς της Γιουβέντους

bet365

Ο Ρομέλου Λουκάκου έστειλε για ακόμα μία φορά μήνυμα κατά του ρατσισμού, μετά την αποτρόπαια φραστική επίθεση με ήχους μαϊμούς από τους οπαδούς της Γιουβέντους.

Το ντέρμπι Κυπέλλου ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ στιγματίστηκε από τη γενικευμένη ένταση μεταξύ των παικτών στο φινάλε και κυρίως, την απαράδεκτη ρατσιστική επίθεση των τιφόζι της Γηραιάς Κυρίας προς τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Βέλγος στράικερ στοχοποιήθηκε από την μπιανκονέρα εξέδρα μετά το εύστοχο πέναλτι για το 1-1 και την ανάμιξή του στις αψιμαχίες με τον Κουαδράδο στο φινάλε, ακούγοντας μερίδα οπαδών να επιδίδονται σε ήχους μαϊμούς και σε άλλα συνθήματα με ρατσιστική χροιά σε βάρος του.

Μετά και την πρωινή προπόνηση στο «στρατόπεδο» των Νερατζούρι, ο Λουκάκου πέρασε στην αντεπίθεση κι έδωσε την απάντησή του μέσω Instagram κι ενός ηχηρού μηνύματος κατά του ρατσισμού.

Συγκεκριμένα, ο θηριώδης στράικερ θυμήθηκε το αντίστοιχο περιστατικό του 2019 όταν είχε δεχθεί ανάλογη επίθεση από τους οπαδούς της Κάλιαρι και δήλωσε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται, ζητώντας από τη διοργανώτρια αρχή του ιταλικού ποδοσφαίρου να πάρει επιτέλους σοβαρά μέτρα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση:

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το πέρασα το 2019, το περνάω και το 2023.

Ελπίζω η Λίγκα αυτή τη φορά να πάρει σοβαρά μέτρα γιατί αυτό το παιχνίδι πρέπει να το απολαμβάνουν όλοι.

Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα υποστήριξης.

Γ@@@@@ε τον ρατσισμό»

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα