Ρόμα - Κάλιαρι: Τρίποντο με «υπογραφή» Ολιβέιρα

Ρόμα - Κάλιαρι: Τρίποντο με «υπογραφή» Ολιβέιρα

Βασίλης Μπαλατσός
Ρόμα - Κάλιαρι: Τρίποντο με «υπογραφή» Ολιβέιρα

bet365

O Σέρτζιο Ολιβέιρα σκόραρε κόντρα στην Κάλιαρι στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρόμα και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, καθώς διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Η Ρόμα μετά τις δυο ήττες από Μίλαν και Γιουβέντους πήρε την πρώτη της νίκη στη Serie A για το 2022, καθώς επικράτησε με 1-0 της Κάλιαρι στο «Olimpico» για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

To παιχνίδι έκρινε ο «νεοφερμένος», Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος σκόραρε το καθοριστικό γκολ στο ντεμπούτο του με τους «Τζιαλορόσι». Ο πρώην χαφ του ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίζεται με μορφή δανεισμού από την Πόρτο, αγωνίστηκε βασικός και αναντικατάστατος στο πρώτο παιχνίδι που ήταν διαθέσιμος και δικαίωσε τον Ζοζέ Μουρίνιο. Στο 32' δοκίμασε το πόδι του, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Ντάλμπερτ μέσα στην περιοχή, ο Πορτογάλος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, πετυχαίνοντας το γκολ που εν τέλει έκρινε την αναμέτρηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Ρωμαίων στο 90+4', έδωσε στον 17χρονο Έλληνα, Δημήτρη Κεραμίτση την ευκαιρία να κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο, στο πρώτο του παιχνίδι που βρέθηκε έστω και στον πάγκο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα