Ντιμπάλα: «Δυστυχώς τελευταία έχουν συμβεί πολλά με την Γιουβέντους» (vid)

Ντιμπάλα: «Δυστυχώς τελευταία έχουν συμβεί πολλά με την Γιουβέντους» (vid)

Κώστας Τόπας
Ντιμπάλα: «Δυστυχώς τελευταία έχουν συμβεί πολλά με την Γιουβέντους» (vid)

bet365

Ο Πάουλο Ντιμπάλα άφησε αιχμές κατά της Γιουβέντους μετά τα όσα έχουν συμβεί γύρω από το συμβόλαιο και το μέλλον του στην ιταλική ομάδα.

Η νίκη της Γιουβέντους επί της Ουντινέζε (2-0) επισκιάστηκε από την απόφαση του Πάουλο Ντιμπάλα να μην πανηγυρίσει το γκολ που σημείωσε στο 19ο λεπτό.

Ο Αργεντινός άσος όμως μετά την επίτευξη του τέρματος, αντί να το πανηγυρίσει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, κοίταξε προς την εξέδρα και προς το μέρος των διευθυντών της Γιουβέντους, εκεί που καθόταν ο Πάβελ Νέντβεντ. Αν και βέβαια από την πλευρά του ο Ντιμπάλα το διέψευσε λέγοντας πως έψαχνε έναν καλό του φίλο...

«Είμαστε η Γιουβέντους, φυσικά διεκδικούμε τις θέσεις του Champions League και πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αυτό δεν είναι η δύναμή μας, επομένως πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε αρχικά στο «Sky Sport Italia».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το γκολ που πέτυχε αλλά και για το έντονο βλέμμα που έριξε προς τις εξέδρες.

«Είχα προσκαλέσει έναν φίλο μου και δεν μπορούσα να τον βρω στα επίσημα. Για αυτό κοίταγα προς τα εκεί μετά το γκολ που πέτυχα. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί όμως. Δεν ξέρω αν με πιστεύετε, αυτό εξαρτάται μόνο από εσάς.

Έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί πάρα πολλά πράγματα για το συμβόλαιο μου και πολλές ανακρίβειες. Δεν θέλω να σχολιάσω περαιτέρω αυτό το ζήτημα. Θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι πρόθεση του 28χρονου άσου είναι να αποχωρήσει από την Γιουβέντους, με την Ίντερ να καραδοκεί!

 

SERIE A Τελευταία Νέα