Ντιμπάλα: Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Γιουβέντους

Ντιμπάλα: Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Γιουβέντους

Κώστας Τόπας
Ντιμπάλα: Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Γιουβέντους

bet365

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους που λήγει το προσεχές καλοκαίρι και να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την «Γηραιά Κυρία».

Η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τον τρόπο με τον οποίο φανταζόταν ο Πάουλο Ντιμπάλα. Δεν είναι λίγα τα παράπονα που έχει εκφράσει για την απόδοση της ομάδας του, ενώ πρόσφατα είδε και την Ίντερ να επικρατεί της Γιουβέντους στα τελευταία δευτερόλεπτα (2-1) στο Σούπερ Καπ.

Από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού Ντιμπάλα και Γιουβέντους είχαν αρχίσει τις συζητήσεις σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις «πάγωσαν» από τότε καθώς οι απαιτήσεις του μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού δεν είναι υψηλότερες από αυτές που μπορεί να σηκώσει η τσέπη της διοίκησης της ιταλικής ομάδας.

Οπως όλα δείχνουν ο Ντιμπάλα έχει πάρει την απόφαση για το μέλλον της καριέρας του, καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Σέζαρ Λουίς Μέριο, ο 28χρονος άσος δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «μπιανκονέρι».

«Ο παίκτης είναι δυσαρεστημένος με τη νέους όρους που του κατέθεσε η Γιουβέντους και ήδη ακούει προτάσεις», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα