Γιουβέντους - Ουντινέζε 2-0: Νίκησε και παραμένει σε τροχιά τετράδας

Βασίλης Μπαλατσός
Γιουβέντους - Ουντινέζε 2-0: Νίκησε και παραμένει σε τροχιά τετράδας

bet365

Η Γιουβέντους νίκησε την Ουντινέζε στο Τορίνο με 2-0 και παρέμεινε σε «επαφή» με την πρώτη τετράδα της Serie A, καθώς πλέον ισοβαθμεί με την 4η Αταλάντα.

Xωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Γιουβέντους έκαμψε την αντίσταση της για ακόμα ένα παιχνίδι απογοητευτικής Ουντίνεζε και επικράτησε με 2-0. Η «Μεγάλη Κυρία» διεύρυνε το αήττητο σερί της στα οκτώ παιχνίδια, στα οποία μετράει έξι τρίποντα και έπιασε στη βαθμολογία την 4η Αταλάντα με 41 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο η «Γιούβε» κυκλοφορούσε τη μπάλα, όμως δυσκολευόταν να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων και να πατήσει περιοχή. Την λύση στους γηπεδούχους έδωσε ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ εντός περιοχής νίκησε τον Παντέλι στο 19ο λεπτό μετά από συνεργασία με τον ΜακΚένι.

Στο δεύτερο μέρος η Ουντινέζε επιχείρησε να βγει από την άμυνα της και να πιέσει τους γηπεδούχους, ψάχνοντας την ισοφάριση, όμως η Γιουβέντους ήταν η ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες και εν τέλει κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά. Στο 79' ο δημιουργός του πρώτου γκολ, Γουέστον ΜακΚένι, έγινε εκτελεστής, καθώς μετά από εξαιρετική σέντρα του Ντε Σίλιο, πήρε την κεφαλιά και με το τρίτο του γκολ στην τρέχουσα Serie A διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Ρουγκάνι, Πελεγκρίνι (57' Ντε Σίλιο), ΜακΚένι, Αρθούρ (46' Λοκατέλι),Μπεντακούρ (82' Ραμπιό), Κουλουσέφσκι (46' Μπρναρντέρσκι), Ντιμπάλα, Κεν (64' Μοράτα)

Ουντινέζε (Γκαμπριέλε Κιόφι): Παντέλι, Πέρεθ, Νούιτινκ, Ουντότζι, Σόπι (81' Σαξές), Αρσλάν (85' Σάμαρτζιτς), Ουάλας (81' Γιάγιαλο), Μακένγκο,Ζεγκελάαρ, Ντεουλοφέου (66' Πουσέτο), Μπέτο

Βαθμολογία:

adcaqdw

 

SERIE A Τελευταία Νέα