Κριστιάνο Ρονάλντο – Γιουβέντους: Τα κορυφαία γκολ της «100άρας» στα Μπιανκονέρι (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο – Γιουβέντους: Τα κορυφαία γκολ της «100άρας» στα Μπιανκονέρι (vid)

Gazzetta team
Κριστιάνο Ρονάλντο – Γιουβέντους: Τα κορυφαία γκολ της «100άρας» στα Μπιανκονέρι (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμπλήρωσε 100 γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους και δεν είναι λίγα εκείνα που θα μπορούσαν να μπουν στο… mixtape των κορυφαίων τερμάτων της καριέρας του. Απολαύστε τα καλύτερα στο παρακάτω βίντεο.

Ένα ακόμη γκολ στον λογαριασμό του με τη href="https://www.gazzetta.gr/teams/juventus" target="_blank">Γιουβέντους και το μαγικό «100» είναι γεγονός. Ο href="https://www.gazzetta.gr/tag/kristiano-ronalnto" target="_blank"> Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε το γκολ που έψαχνε κόντρα στη Σασουόλο και έγινε έτσι href="https://www.gazzetta.gr/football/serie-a/article/1592348/kristiano-ronalnto-gioyventoys-i-pio-grigori-100ara-gkol-stin-istoria-tis-pic-vid" target="_blank">ο πιο γρήγορος σκόρερ 100 τερμάτων όλων των εποχών στη Γηραιά Κυρία, αλλά και ο μοναδικός παίκτης της ιστορίας με 100+ γκολ σε τρεις διαφορετικές χώρες!

Μόνο τη φετινή σεζόν, ο CR7 έχει σκοράρει 28 φορές στη Serie A και οδηγεί μακράν του δεύτερου την κούρσα των σκόρερ, με τη συλλογή του στο ιταλικό πρωτάθλημα να μην έχει τίποτα να ζηλέψει σε ποιότητα από εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης, ή της εθνικής Πορτογαλίας.

Απολαύστε τα καλύτερα γκολ του Κριστιάνο με τη φανέλα της Γιουβέντους στο παρακάτω βίντεο:

class="dugout-video dugout-embed-eyJrZXkiOiIydGc5UDBTayIsInAiOiJnYXp6ZXR0YS1nciIsInBsIjoiIn0=">

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα