«Ο Ρονάλντο δεν μένει στη Γιουβέντους χωρίς Champions League»

«Ο Ρονάλντο δεν μένει στη Γιουβέντους χωρίς Champions League»

«Ο Ρονάλντο δεν μένει στη Γιουβέντους χωρίς Champions League»

bet365

Στην Ιταλία θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, σε περίπτωση που η Γιουβέντους δεν καταφέρει να εξασφαλίσει μία θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Μετά την ήττα με 3-0 από τη Μίλαν, η Γιουβέντους απομακρύνθηκε από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Λίγες στροφές πριν το τέλος η «Γηραιά Κυρία» θα παλέψει προκειμένου να καταφέρει να κλείσει μία θέση στα «αστέρια».

Σε περίπτωση όμως που δεν τα καταφέρει οι «μπιανκονέρι» θα μετράνε απώλειες. Μία εξ αυτών θα είναι η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με το «calciomercato.com» ο Πορτογάλος αστέρας δεν πρόκειται να παραμείνει στη Γιουβέντους, σε περίπτωση που η ομάδα δεν αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Δεν είναι όμως μόνο η επιθυμία του Κριστιάνο να αποχωρήσει, αλλά και τα οικονομικά δεδομένα της Γιουβέντους που θα προκύψουν σε περίπτωση μη συμμετοχής στο Champions League, μιας και οι απώλειες υπολογίζονται στα 90 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα