Ο Τομόρι με το άλμα στο γκολ έφτασε στα 2,63μ. και έσπασε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο (pic & vid)

Ο Τομόρι με το άλμα στο γκολ έφτασε στα 2,63μ. και έσπασε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο (pic & vid)

bet365

Ο Τομόρι κατάφερε να σκοράρει με έναν εντυπωσιακό τρόπο απέναντι στην Γιουβέντους, καθώς με το άλμα του έφτασε τα 2,63μ. και ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο που είχε «πετάξει» στα 2,54μ.

Ο Φικάγιο Τομόρι ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη νίκη της Μίλαν με 3-0 επί της Γιουβέντους. Ηταν αυτός ο οποίος «έσβησε» από τον γήπεδο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό αποτέλεσμα.

Το γκολ του ήταν ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για την ομάδα του όσο και για τον ίδιο, καθώς με το τρομερό άλμα που έκανε για να πάρει την κεφαλιά, έφτασε στα 2,63μ. δίχως να μπορεί κάποιος άλλος από τους αντιπάλους του να φτάσει σε αυτό το επίπεδο για να του διεκδικήσει την κεφαλιά.

Με αυτόν τον τρόπο ξεπέρασε και το ρεκόρ που είχε έως τώρα ο Ρονάλντο στη Serie A απ' όταν είχε πετύχει το γκολ κόντρα στην Σαμπντόρια όπου είχε «πετάξει» στα 2,54 μ.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα