Κασάνο: «Ντροπή έτσι όπως παίζει η Ίντερ, εγώ θα ζητούσα αλλαγή στο 20'»

Κασάνο: «Ντροπή έτσι όπως παίζει η Ίντερ, εγώ θα ζητούσα αλλαγή στο 20'»

Κώστας Τόπας
Κασάνο: «Ντροπή έτσι όπως παίζει η Ίντερ, εγώ θα ζητούσα αλλαγή στο 20'»

bet365

Ο Αντόνιο Κασάνο, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τον τρόπο παιχνιδιού της Ίντερ, παρά το γεγονός ότι το συγκρότημα του Αντόνιο Κόντε είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Ίντερ μπορεί να νίκησε με 1-0 της Αταλάντα, ωστόσο η εικόνα της δεν άφησε ικανοποιημένοι τους οπαδούς της ομάδας. Κι αυτό διότι στο πρώτο ημίχρονο οι «νερατζούρι» δεν είχαν ούτε ένα σουτ προς την εστία, ενώ συνολικά είχαν μόνο ένα!

Αυτό το σουτ όμως ήταν και αρκετό για να πάρει η Ίντερ τους τρεις βαθμούς και να φτάσει τις 7 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός ότι η Ίντερ επανέφερε στο +6 την διαφορά της από την 2η Μίλαν και στο +10 (με ματς περισσότερο) από την 3η Γιουβέντους, ένας από τους οπαδούς της, ο Αντόνιο Κασάνο δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος για την απόδοση της ομάδας.

«Μα για τι πράγμα μιλάμε; Εκνευρίζομαι όταν ακούω ότι μόνο το αποτέλεσμα μετράει. Η Αταλάντα έκανε παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος και άξιζε να νικήσει. Η Ιντερ νίκησε χωρίς σουτ. Είμαι η Ιντερ, είμαι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, είναι δυνατόν να παίζω έτσι; Να έχω συνέχεια δέκα παίκτες πίσω από τη μπάλα; Ηταν 21 παίκτες στην περιοχή της Ιντερ συνεχώς, είναι δυνατόν αυτό το πράγμα;

Και με τη Λάτσιο, παρά το 3-1, δυσκολευόταν πολύ. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι παίζει συνεχώς με 10 παίκτες πίσω από τη μπάλα. Αν ήμουν στο γήπεδο, αν ήμουν στη θέση του Λαουτάρο, θα ζητούσα αλλαγή στο 20λεπτο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός πρώην επιθετικός.

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα